Harrachov Inn

  • *
  • *
  • *

Harrachov, Reuzengebergte, Tsjechie

  • Ideaal voor wintersportliefhebbers
  • Berg je spullen op in de skiopslag
  • Speeltuin en kidsclub aanwezig
  • Midden in het centrum gelegen

Informatie over Harrachov Inn

Een wintersportvakantie in Harrachov met een uitzonderlijke ligging met pal achter het hotel een kinderskilift, zodat ook de allerkleinste kunnen genieten van een geweldige wintersportervaring. Het 3-sterren hotel Harrachov Inn heeft het allemaal. Naast de gunstige ligging in de buurt van de skigebieden, heeft het hotel zelf ook degelijk wat activiteiten. Terwijl je je rust neemt in de hotelkamer of in het restaurant met lekker eten, hebben de kinderen de tijd van hun leven in de speeltuin of bij de kidsclub. Zo kan jij naast het sportieve gedeelte van je vakantie, ook tijd maken om te relaxen. Ben jij dus op zoek naar een wintersportvakantie in combinatie met wat ontspanning? Bekijk dan nu snel onze mogelijkheden en regel jouw vakantie!

Ideale locatie in Harrachov: vlakbij de piste

Ligging in Harrachov

Qua locatie op het gebied van wintersport is hotel Harrachov Inn echt een voltreffer. Het ligt midden in het centrum van Harrachov, tussen de skischansen en de kerk van St. Václava. In de directe omgeving is een langlaufgebied en een zomerse kinderspeelplaats. Een skischool en skiverhuur, ligt op 150 meter afstand en is met alpine ski's in een paar minuten te bereiken. Als je tussendoor nog andere stadjes wilt bezoeken, vind je het treinstation op een afstand van circa 2,6 kilometer. Verder bevindt de luchthaven zich op en afstand van circa 87 kilometer. 

Faciliteiten Harrachov Inn

Naast de gunstige locatie, zijn er in het hotel ook een aantal faciliteiten die je wintersportvakantie compleet maken. Wanneer je het authentieke hotel in Tsjechië binnenstapt, vind je daar de receptie die antwoord kan geven op al jouw vragen. Het hotel heeft een capaciteit van 30 kamers, en dus ideaal wanneer je van kleinschalig houdt. 

Het hotel heeft gezien het hotel, een groot aanbod aan kamers. Zo zijn er tweepersoonskamers, maar ook familiekamers en een appartement met maar liefst 3 slaapkamers. Elke kamer heeft gratis wifi en is uitgerust met een moderne Samsung LCD TV. Verder zijn de kamers rookvrij.

Buiten deze comfortabele kamers, heeft het hotel ook andere mogelijkheden om jou te verwennen. Zo is er een Seizoensgebonden restaurant aanwezig waar je in de ochtend kunt genieten van een heerlijk ontbijt, en waar je in de avond kunt dineren. Overdag kun je langskomen voor kleine hapjes en drankjes. Voor de kleintjes zijn er binnen en buiten speelplaatsen beschikbaar. Verder is er ook een skiopslag en een fietsenstalling.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken