Aqua Silhouette

  • *
  • *
  • *
  • *

Malgrat de Mar, Costa Brava, Spanje

  • Lopend naar het centrum & strand
  • Adults only hotel: vanaf 16 jaar
  • Prachtig zwembad met zonneterras
  • Relaxen in het wellnesscenter
Vanafprijs geldt op:
23 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis vanafBrussel Charleroi
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 338

Informatie over Aqua Silhouette

Aqua Silhouette, een adults-only hotel gelegen in het bruisende centrum van Malgrat de Mar aan de Costa Brava, biedt een luxe en ontspannen vakantie. Omringd door een weelderige, goed onderhouden tuin, bevindt dit moderne hotel zich op slechts 250 meter van de promenade en het prachtige zandstrand. Het hoogtepunt van het hotel is de schitterende zwembadzone, met drie buitenzwembaden en zelfs een binnenzwembad, omringd door een zonneterras met comfortabele ligbedden en Balinese bedden voor extra luxe. Daarnaast biedt de wellnessruimte ontspannende faciliteiten zoals een spa, hamam en sauna. Culinaire genoegens wachten in het buffetrestaurant, waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. Met faciliteiten zoals een fitnessruimte, biedt Aqua Hotel Silhouette alles wat nodig is voor een onvergetelijk verblijf aan de Costa Brava.

Optimaal genieten en ontspannen in het adults only Aqua Silhouette

Ligging in Malgrat de Mar

Dit adults-only hotel ligt in een grote, goed onderhouden tuin en in een zijstraat van het gezellige centrum van Malgrat de Mar. Naar de promenade en het mooie zandstrand is het ongeveer 250 meter lopen. In een paar minuten lopen sta je tussen de winkels, boetieks, bars, restaurants en discotheken. Een bushalte vind je direct voor het hotel. De luchthaven Barcelona El Prat ligt op 70 kilometer en het vliegveld van Girona op 35 kilometer

Faciliteiten Aqua Silhouette

Tijdens een verblijf in Aqua Silhouette heb je een luxe en ontspannen vakantie in een prachtige omgeving vlakbij het strand van Malgrat de Mar. Met zijn moderne en stijlvolle kamers en vriendelijke service is het de perfecte keuze voor vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort en gemak. Het hotel beschikt over 301 kamers, allen voorzien van moderne faciliteiten en comfortabele voorzieningen.

Het hart van Aqua Hotel Silhouette is de schitterende zwembadzone, met drie buitenzwembaden en ook nog een binnenzwembad. Ontspan op de ligbedden op het zonneterras of geniet van een verfrissend drankje bij de bar. Voor extra luxe zijn er Balinese bedden beschikbaar om echt te ontspannen in stijl. Het hotel heeft ook een wellness met een spa, waar je kunt genieten van faciliteiten zoals een hamam, sauna en massages.

Voor culinaire hoogstandjes kun je terecht in het restaurant van het hotel, waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. Er is ook een snackbar voor lichte versnaperingen en roomservice voor wie liever op de kamer dineert. Andere faciliteiten zijn onder andere een fitnessruimte om fit te blijven tijdens je vakantie in Spanje.

Verzorging Aqua Silhouette

In Aqua Silhouette verblijf je op basis van logies & ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive. Er is hiervoor een uitgebreid buffetrestaurant aanwezig. Overdag zijn er ook snacks ter beschikking om door de dag heen van te genieten voor degene met een all inclusive arrangement.

Kamers Aqua Silhouette

Tweepersoonskamer: deze kamer heeft een grootte van 25 vierkante meter en beschikt over een airco, wifi, een telefoon, een minibar, een kluisje, wifi en een televisie. De badkamer heeft een haardroger, een douche en een toilet. Verder is er ook nog een balkon met een zitje.

Junior suite: deze kamer beschikt nagenoeg over dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamer. Deze kamer heeft echter een grootte van 38 vierkante meter en een aparte slaapkamer.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • Adults-only
  • All inclusive
  • Gratis wifi
  • Buffetrestaurant

Sport en entertainment

  • Fitness
  • Wellness

Wil je graag het Spaanse Aqua Silhouette verkennen? Boek snel dit fijne hotel en vlieg met ons mee naar Spanje!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken