Villa Mandi Golf Resort

  • *
  • *
  • *
  • *

Playa de las Americas, Tenerife, Canarische Eilanden

  • Veel faciliteiten voor jong en oud
  • Goed buffetrestaurant en pool bar
  • Dichtbij Playa de las Americas
  • 3 heerlijke buitenzwembaden

Informatie over Villa Mandi Golf Resort

Geniet van een heerlijke vakantie tijdens een verblijf in het 4-sterren Villa Mandi Golf Resort in Playa de las Americas. Ontdek al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Van leuke winkelstraatjes tot aan het Siam Waterpark, er is genoeg te doen en te zien. Het resort is voozien van een heerlijk zwembad waar je ultra kunt ontspannen. Er is zelfs een wellness en en fitnessruimte in het resort. Wil je vlakbij je appartement eten, dan is er een verrukkelijk buffetrestaurant aanwezig. Boek snel je zonnige vakantie!

Beleef een heerlijke vakantie in dit goed beoordeelde resort in Playa de las Americas

ligging in Playa de Las Americas

Villa Mandi Golf Resort ligt in de stad Playa de Las Americas op het eiland Tenerife. In deze stad is van alles te doen en te zien. Zo kun je met je handoekje bijkomen op het strand Playa de Las Vistas. Deze is 4 minuten rijden vanaf het resort. Zin om te winkelen? De winkelstraat is 22 minuten wandelen en 4 minuten rijden vanaf het resort.

Als je op zoek bent naar een beetje uitdaging, dan kun je naar het Siam Waterpark. Dit is het grootste waterpark van Europa. Deze is 6 minuten rijden vanaf het resort.

Faciliteiten Villa Mandi Golf Resort

De appartementen zijn beschikbaar voor families, stellen en vriendengroepen. Ze zijn zorgvuldig ontworpen voor maximale ruimte en comfort en zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt tijdens je ontspannen vakantie op Tenerife. Ze hebben een open keuken, woonkamer, slaapkamer met inbouwkasten, badkamer en een balkon of terras. Ze bieden ook WiFi, een prachtig uitzicht en kabel-tv.

Villa Mandi Golf Resort heeft een buffetrestaurant, een pool bar en een bar. Je kunt hier geniet van showcooking tot aan heerlijke hapjes en verfrissende drankjes in de poolbar.

Kom tot rust in de wellness van het resort. Hier kun je ontspannen massages nemen, schoonheidsbehandelingen, manicure en je kunt naar de kapsalon. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte aanwezig met apparaten voor krachttraining en cardio. 

Kinderen

In het Villa Mandi Golf Resort hotel is een zeer professioneel animatieteam met een schitterend programma, zodat de vakantie nog leuker is voor de kids.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken