Social

  • *
  • *
  • *
  • *

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  • Dineren in een van de restaurants
  • Drankjes doen met mooi uitzicht
  • Lekker ontspannen in de wellness
  • Afkoelen in het buitenbad

Informatie over Social

Hotel Byblos is een modern 4-sterrenhotel in het mooie Dubai, op loopafstand van het metrostation en nabij verschillende bars, restaurants en winkels. Tijdens je verblijf heb je de keuze uit zon 6 restaurants en bars. Vooral op The Deck is het goed toeven. Hier kan je genieten van lekkere, Arabische maaltijden onder het genot van een fantastisch panorama uitzicht over de stad. Daarnaast biedt het hotel een heerlijk zwembad met zonneterras, een sportsbar, fitnessruimte en ruime kamers en suites. Met al de benodigde faciliteiten om je heen wil je het hotel waarschijnlijk niet meer verlaten, maar wil je toch even op pad, breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan het winkelcentrum Mall of Emirates en bewonder onder andere de Burj Khalifa. Veel plezier!

Centraal gelegen stadshotel in Dubai

Ligging in Dubai

Dit luxe hotel is gelegen op zo'n 15 minuten van het strand en winkels bevinden zich op circa 4 km. Ook Dubai Media City en het metrostation liggen in de buurt.

Faciliteiten Byblos

Verblijf is mogelijk op basis van logies (alleen overnachting), logies & ontbijt, halfpension of volpension. De 152 comfortabele kamers van hotel Byblos zijn verdeeld over meerdere verdiepingen en beschikken over een bad of douche, föhn, tv, minibar, huurkluisje en airconditioning. De executive kamer en junior suite zijn ruimer opgezet en sommige kamers komen met een balkon.

Gemeenschappelijke faciliteiten zijn o.a. een 24-uursreceptie, lobby, een buitenzwembad met zonneterras en een bar. Verder is er een fitnessruimte, kapsalon, een spacenter met massages, 6 restaurants en diverse bars waaronder het Shisha terras met Arabisch eten, een restaurant met Italiaanse gerechten en een Koreaans restaurant met een karaoke gebied. Vanaf het Shisha terras heb je en geweldig uitzicht over de stad.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.