Ferrer Janeiro en Spa

  • *
  • *
  • *
  • *

Can Picafort, Mallorca, Spanje

  • Ontspannen in het Wellness center
  • Kindvriendelijk familiehotel
  • Lopend naar het zandstrand
  • Uitstekende animatie

Informatie over Ferrer Janeiro en Spa

Algemeen

Ligging:
Dit middenklassehotel ligt in Son Baulo, een van de rustigste wijken van Can Picafort, slechts circa 80 meter van het fijne zandstrand en het kristalheldere water. Het wordt omgeven door weidse duinen, die deel uitmaken van het beschermde gebied van Son Real. Aansluiting op het openbaar vervoer vindt u in de onmiddellijke omgeving. In het dorpscentrum, dat op enkele minuten loopafstand ligt, vindt u winkelmogelijkheden, bars, restaurants en discotheken.

Hotelfaciliteiten:
Het hotel beschikt over 211 kamers en 22 appartementen. De receptie is 24 uur per dag geopend. Een bagagedepot, een kluis en een geldautomaat behoren tot de faciliteiten van het verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Er zijn winkels die tot rondneuzen en flaneren uitnodigen. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een tv-ruimte en een speelkamer. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een kinderopvang, een transferservice en een wasservice. Actieve gasten die de omgeving op de fiets willen ontdekken, zullen de fietsverhuur (tegen toeslag) weten te waarderen, fietsparkeerplekken zijn eveneens voorhanden. Er is een conferentieruimte voor lezingen, congressen of conferenties.

Kamers:
In de kamers zijn airconditioning en verwarming voorhanden. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Er zijn ook een kluis en een bureau en tegen betaling een minibar beschikbaar. In de kitchenette bevinden zich een koelkast, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Bovendien zijn een telefoon met directe buitenlijn, een tv met satelliet-/kabelontvangst en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. Een douche behoort tot de inrichting van de badkamers. Voor het dagelijks gebruik zijn een föhn, een make-upspiegel en badjassen verkrijgbaar. Bovendien zijn rolstoelvriendelijke kamers met een barrièrevrije badkamer te boeken. Het verblijf beschikt over niet-rokerskamers.

Sport/entertainment:
Terwijl de volwassenen in het openluchtzwembad een paar baantjes trekken, komen de kinderen in het pierenbadje aan hun trekken. Verfrissende drankjes bij de zwembadbar/snackbar en aangename ontspanning in de whirlpool brengen alle waterratten in vervoering. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Het hotel biedt een uitgebreid outdoorsportprogramma met jeu de boules, beachvolleybal, golfen en nordic walking aan en tegen betaling ook fietsen/mountainbiken, tennis en paardrijden. Er zijn diverse sporten beschikbaar waaronder watersporten zoals windsurfen, catamaranzeilen, aquarobics en aquafitness, tegen betaling ook snorkelen en duiken. Het hotel biedt tal van sportmogelijkheden in het indoorgedeelte aan zoals bijvoorbeeld een fitnessstudio, tafeltennis, darts, yoga, gymnastiek en aerobics en tegen betaling ook biljart. Het verblijf beschikt over een wellnessgedeelte met een spa, een sauna, een stoombad, een hamam, een schoonheidssalon, een zonnebank en ook (tegen betaling) massagebehandelingen. Tot de andere vrijetijdsmogelijkheden horen een animatieprogramma, een miniclub, een minidisco en een disco.

Eten en drinken:
Een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Het hotel biedt halfpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. De all-inclusive vakantiegangers genieten van bijzondere extraatjes zoals snacks en daarnaast een keuze uit alcoholische en alcoholvrije dranken. Bij het ontbijt, de lunch en het diner genieten de gasten van een lekker en uitgebreid buffet. Glutenvrije maaltijden, vegetarische gerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid.

Creditcards:
De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken