Turtle Beach by Elegant

  • *
  • *
  • *
  • *

St Lawrence, Barbados, Barbados

  • Geniet van een cocktail aan de bar
  • Service aan het zwembad en strand
  • Neem deel aan wekelijkse yogales
  • Direct aan het strand gelegen
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Barbados of Barbados

Informatie over Turtle Beach by Elegant

Samen met de familie naar Barbados? Vooral in het prettige 4-sterrenhotel Turtle Beach by Elegant dat direct aan het strand van St Lawrence ligt! Hier ben je verzekerd van een paradijselijke vakantie. Wat dacht je van overnachten heel dicht bij het zachte zandstrand, luieren op een ligbedje terwijl de kinderen zich vermaken in de kidsclub en in de avond dineren onder de sterren. Wat een leven...Daarnaast kan je watersporten beoefenen op de heldere, blauwe zee, biedt ook het fijne zwembad veel verkoeling en zorgt het vriendelijke personeel ervoor dat je nooit meer naar huis wilt. Veel plezier!

Ultiem vakantie vieren aan zee in Barbados!

Ligging in St Lawrence

Hier ligt het strand recht voor de deur, zodat je elk moment de verfrissende zee in kunt duiken. Dit all-inclusive hotel ligt op slechts 15 minuten van Grantley Adams International Airport, in de buurt van alle leuke en opwindende actie in St. Lawrence Gap. Turtle Beach ligt dicht bij de beroemde Oistin's Fish Market, populair vanwege de wekelijkse Friday Fish Fry, en op enkele minuten van de historische bezienswaardigheden en winkels van Bridgetown.

Faciliteiten Turtle Beach By Elegant

De luxe accommodaties van Turtle Beach zijn modern ingericht met onder andere gratis wifi, een minibar, tv, plafondventilator, royale badkamer met bad en douche en zijn er verder koffie- en theefaciliteiten en een balkon of terras.

Geniet van je maaltijden, hapjes en drankjes in 1 van de meerdere restaurants en bars. Zo is er een buffetrestaurant, koffiebar & deli en een à-la-carterestaurant met de Italiaanse keuken.

Ook is er gedacht aan alle sport- en wellnessliefhebbers! Verwen jezelf bijvoorbeeld met een heerlijke massage (€), speel in de kidsclub, ga snorkelen en suppen op de mooie zee.

Het fantastische buitengedeelte bestaat uit heel veel palmbomen, een tuin, een royaal zonneterras met ligbedden en parasols en een aangenaam zwembad.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.