Carlton on the Grand Canal

  • *
  • *
  • *
  • *

Venetie, Venetie, Italie

  • Dakterras met panoramisch uitzicht
  • Ideaal voor een romantisch weekend
  • Venetiaans ingerichte kamers
  • Direct aan het Canal Grande

Informatie over Carlton on the Grand Canal

Een reis naar de romantische stad Venetie? Dan is het luxe 4-sterren hotel Hotel Carlton on the Grand Canal de perfecte plek om te verblijven. In hartje Venetië aan de mooie grachten ligt het charmante hotel met haar mooie pastelkleurige kamers. Op het dakterras kan je heerlijk bijkomen na een wandeling door de authentieke straten van Venetië. 

Geniet van alle vrijheid met verblijf in een appartement van Carlton on the Grand Canal

Ligging in Venetië

Het Hotel Carlton on the Grand Canal kijkt uit over het wereldberoemde Canal Grande en is het ideale vertrekpunt om Venetie te verkennen. Recht voor het hotel bevinden zich de aanlegsteigers van alle waterbuslijnen en taxi's die naar Rialto, San Marco, het Lido en de eilanden Murano, Burano en Torcello leiden.

Als je graag de authentieke Venetiaanse straten wil verkennen, kan je dit het beste te voet doen. Het Frari-Kathedraal (ook wel Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari) is een van de bezienswaardigheden in Venetië, deze ligt op 8 minuten wandelen van het hotel. Met een mooie wandeling van een half uur bereik je gemakkelijk de Rialtobrug met zijn levendige, lawaaierige markt: of het San Marcoplein met het hertogelijk paleis en de San Marco-kathedraal. Ben je ook benieuwd naar het mooiste herenhuis van Venetië? Dan is Ca' Rezzonico 15 minuten wandelen vanaf het hotel.

Faciliteiten in Carlton Grand Canal

Hotel Carlton on the Grand Canal bestaat uit 145 kamers die gerenoveerd zijn in de Venetiaanse stijl. De kamer zijn voorzien van airconditioning, gratis wifi, een flatscreen-tv, een kluis, een telefoon en een mini bar.

's Ochtends kan je heerlijk ontbijten in het restaurant van het hotel. Voor mensen met speciale behoeften/diëten kan hier ook rekening mee worden gehouden.

Eén van de mooiste eigenschappen van het hotel is het dakterras met bar waar je een uitzicht hebt over Grande Canal en de skyline van Venetië. Het is ook mogelijk te Venetiaans te dineren in het restaurant La Cupola. Zij serveren ieder seizoen andere bijzondere lokale gerechten.

Verder biedt het hotel ook verschillende diensten aan. Namelijk een oppasservice, wasservice en een stomerij.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken