Club Simo

  • *
  • *
  • *

Cala Millor, Mallorca, Spanje

  • Geschikt voor families met kids
  • Maak gebruik van gratis WiFi
  • Maar liefst 6 zwembaden
  • Vriendelijk personeel

Informatie over Club Simo

Club Simo is een middenklasse 3-sterren apartotel in Cala Millor. In dit apartotel geniet je van een aangename vakantie, zo zijn de fijne appartementen een perfecte uitgangsbasis om zowel het centrum van het gezellige Cala Millor als de heerlijke zandstranden van Mallorca te ontdekken. Boek nu jouw vakantie naar Club Simo en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Perfecte keuze voor een ontspannen vakantie in Spanje

Ligging in Cala Millor

Dit aangename complex ligt in het noordoosten van het eiland op slechts 400 m van het plaatselijke zandstrand. Een winkelcentrum, restaurants, bars en pubs en nachtclubs zijn allemaal op loopafstand te vinden en het treinstation ligt direct tegenover het hotel, terwijl het toeristische centrum Cala Millor, met een overvloed aan winkels en andere uitgaansgelegenheden op 300 m van het hotel ligt. Er is een park op 500 m van het hotel en een bos op ongeveer 1 km afstand, beide ideaal voor wie een ontspannende wandeling wil maken. De dichtstbijzijnde grote stad ligt op ongeveer 20 km van het hotel.

Faciliteiten Club Simo

Dit complex heeft een hoofdgebouw met lift en drie gebouwen, waarvan er één aan de overkant van de straat met lift is gelegen. Tussen de twee een totaal van 137 appartementen. Het gebouw is volledig voorzien van airconditioning en biedt je een ontspannen verblijf. Het heeft een mooie entreehal met receptie. Op het terrein vindt je een café, een speelkamer en een van airconditioning voorzien restaurant met kinderstoelen. Ook is er gratis WiFi zodat je in contact a blijven met de thuisblijvers. Club Simo heeft ook aan de kleintjes gedacht, waarvoor er een kinderclub is (voor kinderen van 3-12 jaar)  tijdens de zomer.
Het bestaat uit 137 appartementen in vier gebouwen, bestaande uit een woonkamer, aparte slaapkamer, badkamer met douche en / of bad. Ook zijn ze uitgerust met een directe telefoonlijn,  satelliet-tv, een kitchenette, koelkast, airconditioning en verwarming, een huurkluis en een balkon.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken