B en B

  • *
  • *
  • *

Udine, Friuli-Venezia-Giulia, Italie

  • Vriendelijk, behulpzaam personeel
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Stijlvolle, moderne kamers
  • Centraal gelegen in Udine
Vanafprijs geldt op:
12 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafKeulen
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 969

Informatie over B en B

Heb jij vakantieplannen om naar het mooie Noord-Italië te gaan? Even ten noorden van Venetië ligt het goed beoordeelde 3 sterrenhotel B&B Hotel Udine. Het hotel beschikt over kamers met eigen badkamer en heeft een centrale ligging, ideaal voor een leuke stedentrip. In de omgeving zijn genoeg restaurants, bars en terrasjes. Bovendien kun je er prachtige wandelingen maken. Boek nu jouw volgende vakantie naar Udine op Prijsvrij vakanties!

Ideale locatie in Udine: vlakbij het centrum

Ligging Udine

B&B Hotel Udine ligt op 5 minuten lopen van het centrum. In een mum van tijd ben je overal waar je moet zijn in de stad. Udine is een sfeervolle stad met zo'n 100.000 inwoners. In de directe omgeving van het hotel vind je veel restaurants, bars en winkeltjes.

Faciliteiten B&B Hotel Udine

het B&B Hotel Udine biedt gratis wifi en parkeergelegenheden. Er wordt dagelijks schoongemaakt. In de gedeelte lounge vind je een snack- en drinkautomaat. Ook is er een bagageopslag. Een lift is aanwezig net zoals een kluisje en airconditioning.

Kamers B&B Hotel Udine

De lichte kamers van 17 m² zijn modern ingericht en beschikken over een eigen badkamer met douche. Op de kamer vind je en kluisje, bureau, telefoon en airconditioning. Tevens is er een flatscreen-tv.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken