Morada Resort Kuhlungsborn

  • *
  • *
  • *

Kuhlungsborn, Mecklenburg voor Pommeren, Duitsland

  • Prachtig uitzicht vanaf het hotel
  • Ideale vakantie om te ontspannen
  • Aan de baai van Mecklenburg
  • Nabij een lang zandstrand

Informatie over Morada Resort Kuhlungsborn

3-sterrenhotel Morada Resort Kuhlungsborn is een populair hotel direct aan het strand gelegen nabij de jachthaven van Kühlungsborn. Het hotel is ideaal voor jouw vakantieverblijf. Het hotel beschikt over een wellness en recreatiegebied van 1.000 m² met onder andere een zwembad en saunas. In dit hotel kun je genieten van een fantastisch uitzicht op zee, of het nu is met een heerlijk stuk taart in het Mermaidbar panoramacafé of een verfrissende cocktail in de Bernstein brasserie. Hoe dan ook, bij dit hotel zul je een heerlijke vakantie tegemoet gaan!

Toplocatie in Kuhlungsborn: direct aan het strand

Ligging in Kühlungsborn

Hotel Morada Resort Kühlungsborn heeft een prachtige ligging aan het strand. Aan de ene kant van het hotel heb je de heerlijke zee en het strand, en aan de andere kant vind je prachtige groene landschappen. Het nabijgelegen strand biedt vele recreatieve mogelijkheden. Je kunt hier zonnebaden, wandelen langs het lange zandstrand of een duik nemen in de verfrissende Baltische Zee. Je kunt ook een bezoek brengen aan de jachthaven en de zeebrug. Op minder dan een kilometer afstand ligt het treinstation Ostseebad Kühlungsborn waardoor de hele omgeving goed bereikbaar is.

Faciliteiten van Morada Resort Kuhlungsborn

Het hotel beschikt over 413 comfortabele kamers. De kamers zijn eenvoudig, maar hebben alles wat je nodig hebt. De kamers hebben uitzicht over e zee, of over de prachtige groene landschappen.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je honger krijgt, want het hotel heeft 3 restaurants. Zin in ijs, taarten en een lekkere koffie of longdrink? Bezoek het Café Mermaidbar met panoramische uitzicht over de Oostzee van 11:00 tot 17:00 uur. Elke dag tussen 12:00 en 14:00 worden heerlijke huisgemaakte soepen en stoofschotels geserveerd. Vanaf 19:00 geniet je van een uitzicht op het meer vanuit Brasserie Bernstein, hier sluit je de middag of avond perfect af met aperitieven, cocktails, goed getemperde wijnen en andere dranken. Als je plezier hebt op het strand of in de jachthaven en je krijgt een beetje honger, hoef je maar een paar stappen naar de MORADA Bistro te zetten voor een ​​lekkere snack of een drankje.

Het wellness- en recreatiegebied van 1.000 m² van het hotel zorgt voor ontspanning en plezier bij alle weersomstandigheden. Zwem een paar baantjes in het binnenzwembad met tegenstroomsysteem. Ga lekker ontspannen in de sauna's of zorg voor een aangenaam kleurtje in de zonnebank. Er is ook een fitnessruimte is beschikbaar voor gasten die graag willen sporten.

Ontdek wie de beste bowler is, want het hotel beschikt over een bowlingbaan met lichtere gewicht en kleinere ballen en pinnen zodat het hele gezin plezier kan hebben, zelfs de kleintjes! Of speel je liever een potje tafelvoetbal of biljart? Je zult je hier in ieder geval niet vervelen.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken