Araba Fenice

  • *
  • *
  • *
  • *

Iseo, Iseomeer, Italie

  • Culinair dineren in het restaurant
  • Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet
  • Prachtig uitzicht op het meer
  • Fijne, comfortabele kamers

Informatie over Araba Fenice

Op zoek naar een hotel waar je helemaal tot rust komt? Dan is het Araba Fenice hotel echt iets voor jou. Het luxe 4-sterren hotel in Iseo zorgt voor een aangename vakantie. Huur een fiets bij het hotel en ontdek de omgeving of ontspan bij het panoramisch zwembad. Ook biedt het Araba Fenice hotel verschillende activiteiten en excursies aan om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Je ochtend begint met een gratis continentaal ontbijt en s avonds kan je heerlijk dineren in het restaurant. En niet te vergeten: het prachtige uitzicht. Je kijkt zo uit op Iseomeer vanaf het terras of je kamer!

Terras met prachtig uitzicht over Iseo

Ligging in Iseo

Het Araba Fenice hotel ligt in Iseo. De ligging aan het Iseomeer biedt een prachtig uitzicht. Bij het hotel kan je fietsen huren om de omgeving te bekennen. Trek erop uit en ben binnen 15 minuten fietsen in Iseo om de lekkere restaurantjes uit te proberen. 

Steek het water over met de veerboot en bezoek het eiland Montisola, het grootste meereiland van Europa én een van de 100 mooiste dorpen van Italië. Zeker een bezoekje waard! Maak hier een rustgevende wandeling of neem een verfrissend drankje bij een van de vele restaurants. 

faciliteiten Araba Fenice

Het Araba Fenice hotel beschikt over 2 gebouwen met in totaal 39 kamers. 

'S ochtends biedt het hotel een gratis continentaal ontbijt aan en 's avonds kan je dineren in het à-la-carte-restaurant. Het restaurant met terras biedt uitkijk over de oevers van het Iseomeer. Ook heeft het hotel een American Bar waar je kan genieten van een cocktail of diverse andere drankjes. 

Bij het panoramisch zwembad met ligbedden en parasols kan je ontspannen, zonnebaden en genieten van een drankje. Ook hier heb je weer prachtig uitzicht over het Iseomeer en Montisola.
Daarnaast heeft Araba Fenice hotel een strandje met ligbedden, ligstoelen en parasols. Hier kan je een verfrissende duik nemen in het meer of ontspannen in het mini hydromassasgebad. 

Verzorging

Verblijf is mogelijk op basis van Logies & ontbijt of Halfpension.

  • Continentaal buffetontbijt van 07:30 - 10:00
  • À-la-carte-restaurant 'Bella Iseo'
  • Bar/lounge 'American Bar'
     

Kamers Araba Fenice

Klassieke kamer: Kamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Daarnaast heeft het airconditioning, een kluis, een smart-tv, een telefoon en een minibar. De badkamer is voorzien met slippers, een haardroger en een douche. Ook heeft de kamer gratis wifi.

Superior kamer: Kamer met een tweepersoonsbed, airconditioning, een kluis, een smart-tv, een telefoon, een minibar en een waterkoker met thee. Daarnaast heeft deze kamer een balkon met uitzicht op het meer. De badkamer is voorzien van slippers en een badjas, een haardroger en een douche. Ook heeft de kamer gratis wifi. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken