RH Corona del Mar Beach

  • *
  • *
  • *
  • *

Benidorm, Costa Blanca, Spanje

  • Het strand ligt aan de overkant
  • Zoek verkoeling in het zwembad
  • Moderne en comfortbale kamers
  • Maak gebruik van gratis WiFi

Informatie over RH Corona del Mar Beach

Service en gastvrijheid staat voorop in het 4-sterren RH Corona del Mar. Dit fijne hotel aan de Costa Brava, ligt op slechts 5 minuten wandelen van de oude binnenstad en het centrum van het levendige Benidorm. In deze populaire badplaats vind je talloze winkels, bars en restaurants voor volop vermaak. Bovendien is er dagelijks entertainment voor jong en oud. 

Een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud

Ligging in Benidorm

Dit hotel is schitterend gelegen tegenover het strand Poniente op slechts 5 minuten wandelen van de oude binnenstad en het centrum van Benidorm. Hier vinden gasten talloze winkels, bars en restaurants. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt op ongeveer 3 kilometer van het hotel.

Faciliteiten RH Corona del Mar Beach

Dit strandhotel heeft een ontspannen en vriendelijke atmosfeer en biedt op in totaal 7 verdiepingen in totaal 126 kamers, 72 met balkon en uitzicht op zee en 54 (de meeste met balkon) met uitzicht op de bergen en de straten. Het hotel biedt een receptie die 24 uur per dag geopend is en een lift. Het biedt een restaurant met airconditioning, L’illa, een bar/café met 's avonds live pianomuziek en een terras met uitzicht op zee, vergader- en evenementenruimte, bagagedepot, parkeergarage en parkeerplaatsen (afhankelijk van beschikbaarheid), bibliotheek met internettoegang (deels tegen betaling).

Het hotel biedt een buitenbad met een glijbaan, een bubbelbad en een kinderbad en met ligstoelen, parasols en een bar bij het zwembad (alleen in de zomer geopend). Gedurende de wintermaanden is het verwarmde zwembad ook beschikbaar. 

Verzorging

In het restaurant kan je maaltijden van het buffet kiezen.

Animatie

Er is bovendien een dagelijks entertainmentprogramma voor kinderen en volwassenen. 

Wellness

Voor sportliefhebbers biedt het hotel een fitnessruimte met een professionele staf. Hier worden massages, een sauna en hydromassage (tegen betaling) aangeboden.

Kamers

Alle kamers hebben 2 bedden, airconditioning en verwarming, een televisie met internationale kanalen, een minibar (het is mogelijk een koelkastje te huren), een huurkluis en een eigen badkamer met föhn. Sommige kamers van het hotel beschikken ook over een slaapbank van 1.10 meter. Die kamers bieden plaats aan 3 tot 4 gasten.

Opmerkingen

  • De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, MasterCard en VISA

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken