Parque Nereida Suites

  • *
  • *
  • *
  • *

Cala Ratjada, Mallorca, Spanje

  • Gezellig en vriendelijk personeel
  • Zoek verkoeling in het zwembad
  • Werk je in het zweet in de gym
  • Kom tot rust in de wellness
Vanafprijs geldt op:
4 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan, afhankelijk van beschikbaarheid, wijzigen.

p.p. vanaf * 1264

Informatie over Parque Nereida Suites

Parque Nereida Suites is een gezinsvriendelijk 4-sterren hotel in Cala Ratjada. Het hotel ligt op ongeveer 10 minuutjes lopen van het strand af en ligt dichtbij een aantal bezienswaardigheden. Neem een duik in een van de 3 zwembaden of ontspan in het wellnesscentrum. Aan de cocktailbar kan je de lekkerste drankjes halen en vanaf de Sky Bar heb je een prachtig uitzicht op de zee. Ontdek het eiland Mallorca tijdens jouw vakantie naar Parque Nereida Suites!

Proef heerlijke gerechten uit de keuken van Parque Nereida Suites

Ligging in Cala Ratjada

Hotel Parque Nereida Suites ligt op het eiland Mallorca, waar genoeg te beleven is. Cala Ratjada is een populaire badplaats, perfect voor strandliefhebbers. Het strand Cala Agulla is ongeveer 10 minuten lopen en wanneer je een leuk dorpje wil bezoeken kan je naar Sa Torre Cega lopen. Voor de wandelaars is de Talaia de Son Jaumell een aanrader.

Faciliteiten van Parque Nereida Suites

De 3 bars zijn erg geliefd bij bezoekers van Parque Nereida Suites. Je hebt de Ones Bar, deze is gespecialiseerd in internationale gerechten die ze serveren tijdens de lunch. De Nautic Bar is een cocktailbar, waar je dagelijks je lievelings drankjes kan halen en de Sky Bar heeft een prachtig uitzicht op de zee. Bij het hotel krijg je dagelijks een lekker ontbijtje in buffetvorm. Je hebt een prachtig wellnesscentrum waar je lekker kan ontspannen en voor de sportievelingen is er een fitnessruimte. Het hotel heeft ook 3 zwembaden, een tuin, een terras en een restaurant. Er is ook entertainment voor mini’s, maxi’s en teens. De kamers zijn voorzien van een balkon, airco, TV, kluis, minibar en gratis WiFi.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken