Cleopatra Golden Beach

  • *
  • *
  • *

Alanya, Turkse Riviera, Turkije

Vanafprijs geldt op:
20 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis vanafBrussel Zaventem
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 852

Informatie over Cleopatra Golden Beach

Ben je op zoek naar een leuke accomodatie in Alanya? Dan is het 3-sterren hotel Cleopatra Golden Beach vast iets voor jou! Direct aan de overkant van de straat ligt een prachtig lang strand. Ideaal om lekker te relaxen of om te zwemmen in de zee. Proef de heerlijke gerechten in het buffetrestaurant en bestel jouw favoriete drankje bij de poolbar. Zoek de verkoeling op in het zwembad en relax op het zonneterras. Verblijf in een van de comfortabele kamers en geniet van een vakantie in Alanya. Zien we je snel bij Cleopatra Golden Beach?

Ideale locatie in Alanya: vlakbij het strand

Ligging in Alanya

Hotel Cleopatra Golden Beach is in het toeristische deel van Alanya gelegen, vlak bij het strand. Direct aan de overkant van de straat ligt namelijk een prachtig lang strand waar je lekker kunt relaxen of zwemmen in de zee. Daarnaast ligt het hotel op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum. Het busstation van Alanya ligt ongeveer 500 meter van het hotel vandaan. 

Faciliteiten Cleopatra Golden Beach

In totaal heeft Cleopatra Golden Beach 106 comfortabele kamers die voorzien van een eigen badkamer met douche. De kamers beschikken ook over een tv, airconditioning en een minibar. Tijdens je verblijf kun je genieten van een zonneschijn op het privé balkon.

Iedere dag kun je de lekkere gerechten proeven in het buffetrestaurant. Tegen betaling kun je ook het heerlijke menu proeven in het à-la-carterestaurant. Bestel je favoriete drankje bij de pool bar of een heerlijke snack. Zoek de verkoeling op in het zwembad en relax op het zonneterras. Wil je echt even ontspannen? Dat kan in het wellness center (tegen betaling).

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken