Travel Park

  • *
  • *
  • *

Lissabon, Lissabon, Portugal

  • Uitstekend en zeer sfeervol hotel
  • Rume lounge met gezellige bar
  • Moderne en kleurrijke kamers
  • Gratis WiFi in alle kamers

Informatie over Travel Park

Hotel Travel Park is een 3-sterrenhotel in Lissabon, een stad die zeker een bezoekje waard is. In dit hotel kan je lekker op het buitenterras van je ontbijtje genieten, dineren tijdens zonsondergang en je favoriete drankje halen aan de bar. Ook alle bezienswaardigheden zijn makkelijk te bereiken, zo heb je veel musea, parken en kunstgalerijen in de buurt. Het metrostation Anjos is op 100 meter afstand en het bruisende Praca Dom Pedro IV kan je binnen 15 minuten lopen bereiken. Breng een bezoekje aan dit gezellige hotel en ontdek de mooie stad Lissabon!

Goede uitvalsbasis voor een stedentrip naar Lissabon

Ligging in Lissabon

Travel Park ligt in Lissabon op een centrale plek. Bezienswaardigheden zijn makkelijk te bereiken. Je hebt het metrostation Anjos op 3 minuten lopen, het bruisende Praca Dom Pedro IV op 15 minuten lopen en het hotel zit dichtbij de chique winkelstraat Avenida da Liberdade. Musea en parken zijn makkelijk te bereiken en ook de oudste wijk van de stad genaamd Alfama ligt op maar 3,5 kilometer afstand.

Faciliteiten van Travel Park

Inchecken kan makkelijk bij de 24-uursreceptie, er zijn parkeergelegenheden en de lift brengt je naar een van de modern ingerichte kamers. Deze kamers zijn voorzien van een airco, TV, minibar, roomservice en sommige hebben een balkon.

In het restaurant kan je heerlijke Portugese specialiteiten proeven en dineren kan op het buitenterras, net als tijdens het ontbijt. Door de barman kan je je favoriete drankje laten maken aan de bar.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken