Camposol

  • *
  • *

Benidorm, Costa Blanca, Spanje

  • In het centrum en nabij het strand
  • Vermaken in de spelletjes kamer
  • Afkoelen in het buitenzwembad
  • Restaurant en bar aanwezig

Informatie over Camposol

Gelegen op slechts 5 minuten wandelen van het Mal Pas strand in Benidorm vind je het prettige 2-sterrenhotel Camposol. Perfect voor een ontspannen zonvakantie samen met je partner. Tijdens de warme temperaturen kun je een verfrissende duik nemen in het fijne buitenzwembad. Daarna strijk je neer op je ligbedje en droom je weg onder de Spaanse zon. In de avonden geniet je van een uitgebreid diner en kun je vervolgens gaan borrelen in het gezellige centrum. Eenmaal terug in het hotel kan je weer prima bijkomen in je eigen comfortabele kamer. Meer heb je toch niet nodig! Wanneer ga jij lekker vakantie vieren aan de Costa Blanca?

Ideale locatie in Benidorm: vlakbij strand & centrum

Ligging in Benidorm

Camposol ligt op loopafstand van diverse stranden zoals Mal Pas, Poniente en Levante Beach. Ook het centrum is dichtbij gelegen (circa 350 meter) en ben je binnen 15 minuten rijden bij Aqualandia en Terra Mitica. En op 1 minuut lopen vind je enkele winkels. Heerlijk centraal dus!

Faciliteiten Camposol

Dit royale hotel in Spanje biedt comfortabele kamers met een badkamer met een bad, is er airconditioning en een tv. Meeste kamers hebben een eigen balkon.

Verder beschikt het hotel over een lobby met 24-uursreceptie, een lift die je naar de verschillende etages brengt en een ruim buffetrestaurant. Je vindt er ook een buitenzwembad en een zonneterras met een klein zonneterras.

Je hebt de mogelijkheid om hier te verblijven op basis van halfpension of volpension. Kies je voor volpension dan zijn niet alleen het ontbijt en diner inclusief maar ook de lunch. Zo geniet je elke dag van lekkere buffetmaaltijden.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken