Grand Hyatt Abu Dhabi

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

  • Op loopafstand van luxe winkels
  • Beschikt over zwembad en strand
  • Restaurants met mooi uitzicht
  • Luxe 5-sterren hotel
Vanafprijs geldt op:
4 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan, afhankelijk van beschikbaarheid, wijzigen.

p.p. vanaf * 1341

Informatie over Grand Hyatt Abu Dhabi

Voor een heerlijke vakantie in Abu Dhabi verblijf je in het luxe 5-sterrenhotel Grand Hyatt Abu Dhabi. Dit mooie designhotel met buitengewone architectuur is gelegen in de iconische wijk West Corniche van Abu Dhabi. Bij aankomst in het hotel wordt je gelijk verrast door de prachtige inrichting. Het hotel heeft een centrale ligging in Abu Dhabi. De stad en verschillende luxe winkelstraten zijn dan ook makkelijk bereikbaar. En op slechts 35 minuten rijden ligt de internationale luchthaven van Abu Dhabi. Na een drukke dag, kan je heerlijk ontspannen bij het mooie zwembad en op het zonneterras. Met 4 restaurants heb je genoeg culinaire keuze, dus vergeet vooral ook niet om te genieten van de heerlijke maaltijden. Wil jij verblijven in een mooi designhotel met genoeg culinaire keuze? Dan is het Grand Hyatt in Abu Dhabi perfect voor jouw vakantie!

Luxe hotel in Abu Dhabi met ruim aanbod aan eetgelegenheden

Ligging in Abu Dhabi

De unieke locatie van het luxe hotel zorgt ervoor dat er genoeg te doen is. Het strand ligt op loopafstand voor een heerlijk dagje zonnen. De luchthaven Abu Dhabi International Airport (AUH) is 38 minuten rijden. De bezienswaardigheden Corniche en het Marina Mall Abu Dhabi zijn op maar liefst 3 km afstand van het hotel. 

Faciliteiten Grand Hyatt Abu Dhabi

Het luxe hotel Grand Hyatt Abu Dhabi heeft in totaal 428 kamers en bestaat uit 1 hoofdgebouw. Het fantastisch meubilair met speciaal geselecteerde kamerdetails geven je alvast een voorproefje van de cultuur van Abu Dhabi. Alle kamers zijn voorzien van een eigen balkon, badjassen, bureau, flatscreen-tv, loffie- en theefaciliteiten, satelliet-tv, slippers, strijkijzer, strijkplank, telefoon, zithoek, föhn, minibar, gratis WiFi, airco en natuurlijk adembenemend uitzicht. Verder zijn er liften aanwezig en is er een was-/strijkservice tegen betaling. Het hotel is te bezoeken op basis van ontbijt, halfpension of volpension.

De accommodatie heeft verschillende faciliteiten die je vakantie compleet maken. Het hotel beschikt over een heerlijk buitenzwembad met ligbedden, parasols en gratis bandhanddoeken service. Na een duik in het zwembad, loop je zo het strand op en door naar de zee. Bij het zwembad en strand zijn genoeg ligbedden om optimaal te genieten. Verder beschikt het hotel over een fitness ruimte waar je verschillende oefeningen kunt doen. Om helemaal tot rust te komen, kun je verschillende behandelingen boeken in een van de 11 behandelruimtes of genieten in het wellnesscentrum met onder andere een sauna.

Na een dag in Abu Dhabi wil je natuurlijk genieten van een heerlijke maaltijd en dit doe je dan in een van de beste restaurants van de grote stad. Het fijne hotel beschikt over 4 verschillende restaurants met allemaal hun specialiteiten. Het restaurant Verso zorgt ervoor dat elke maaltijd geen gewone maaltijd is. Het restaurant heeft een Italiaanse keuken en hier komt alles samen, namelijk eten, lachen en genieten. Het restaurant Sahha heeft verschillende keukens en hierdoor is voor ieder wat wils. Het restaurant serveert van Noordwest-Afrika tot Zuidwest-Azië, zoals de Turkse, Marokkaanse, Thaise, Indiase, Libanese, Arabische, Indonesische en Maleisische keuken. De verfijnde bar Lexx zorgt voor een perfect avondje uit. Kelderwijnen, vintage sigaren, klassieke cocktails en niet te vergeten heerlijke kaas is een perfecte combi voor een leuke avond. Als laatste beschikt het hotel over een lobbylounge, genaamd Pearl Lounge. Dit restaurant is een plek om te praten, eten, wachten, drinken of gewoon lekker te pauzeren om te ontspannen.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken