Hampton Inn Marjan Island

  • *
  • *
  • *
  • *

Ras Al Khaimah, Ras Al Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten

  • Zwembad met zonneterras en poolbar
  • Speelplaats en kinderbad voor kids
  • Direct aan het privéstrand
  • Dichtbij het winkelcentrum
Vanafprijs geldt op:
7 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1334

Informatie over Hampton Inn Marjan Island

Beleef een onvergetelijke vakantie in het 5-sterren Hampton Hilton Marjan Island in Ras Al Khaimah waar de zon, zee en strand op je wachten. Het resort is gelegen op het eiland Al Marjan: een spectaculaire kunstmatige bestemming die bestaat uit vier koraalvormige eilanden, die uitkomen op het glinsterende water van de Arabische Golf. Met typische Arabische gastvrijheid, nodigt het resort je uit om optimaal te relaxen tijdens je vakantie. Dineer in zeven ongelooflijke restaurants en cafés, of laatje verwennen in de luxe spa, schoonheidskliniek en salon. Er zijn genoeg faciliteiten om jong en oud te vermaken. Of je nu wil genieten van de zon op het privéstrand en drie zwembaden, actief wilt blijven met watersporten of de kleintjes een wereld van wonderen wilt laten ontdekken in de kinderclub: bereid je voor op een onvergetelijk verblijf!

Geweldig hotel in Ras Al Khaimah met uitstekende beoordeling

Ligging in Ras Al Khaimah

Magroven, zonnige stranden en oude culturele bezienswaardigheden kenmerken Ras Al Khaimah. Dit luxe hotel heeft een perfecte locatie in het bovenste deel van de Verenigde Arabische Emiraten. In de omgeving vind je zowel bergen en woestijn als de oceaan. Het hotel ligt op het kunstmatige eiland Marjan. Dit kuuroord ligt in de buurt van verschillende winkels, restaurants en andere recreatiemogelijkheden. Het vliegveld van Dubai ligt op ongeveer een uurtje rijden. Ideaal!

Faciliteiten Hampton Hilton Marjan Island

Haal het meeste uit je vakantie in Ras al Khaimah met het brede scala aan voorzieningen, waaronder een spa, drie zwembaden en een fitnesscentrum. Geniet van de heerlijke zon op het 350 meter lange privéstrand van het hotel of drink cocktails terwijl je geniet van een prachtig uitzicht in de rooftopbar. Dineer in stijl in dit resort met acht eigen bars en restaurants, waaronder twee verfijnde eetgelegenheden en een traditionele pub. Daarnaast beschikt Hampton Hilton Marjan Island over verschillende faciliteiten voor bruiloften en andere evenementen. Alle ruime kamers en suites van dit hotel bieden een prachtig uitzicht en moderne voorzieningen, waaronder WiFi, een minikoelkast en een apart bad en een aparte douche. Sommige van de accommodaties hebben ook een balkon of terras met directe toegang tot het strand. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken