Castellastva

  • *
  • *
  • *
  • *

Petrovac, Kuststreek, Montenegro

  • Geniet van de spafaciliteiten
  • Centraal, Vlakbij het strand
  • Mooie, groene omgeving
  • Lekker groot zwembad

Informatie over Castellastva

Castellastva is een luxe 4-sterren hotel in het centrum van Petrovac en is omgeven door olijfbomen. Het hotel ligt tussen ruige heuvels en met uitzicht op de Adriatische Zee. Castellastva ligt ook dicht bij het zandstrand. De omgeving straalt warmte en comfort uit, waardoor het de perfecte plek is voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige vakantie. Er is een heerlijk buitenzwembad waar je kan genieten van het zonnetje. De kinderen kunnen zich vermaken in de eigen speeltuin en op het zonneterras. In het restaurant worden regionale en internationale gerechten geserveerd en je word elke ochtend wakker met een lekker ontbijtbuffet. En als je er een dagje tussenuit wil, is het maar 20 minuutjes rijden naar het leuke plekje Budva!

Ideale locatie in Petrovac: vlakbij strand & centrum

Ligging in Petrovac

Hotel Castellastva ligt op circa 100 meter van het centrum van Petrovac en op 200 meter van het strand. De centrale ligging van het Castellastva hotel aan de kustlijn van Montenegro is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar sightseeingtours in de buitenlucht.

Op 7 km afstand ligt Sveti Stefan. Dit is een eiland voor de kust van Montenegro en vormt in zijn geheel een vakantieresort dat leuk is om een dagje te bezoeken. Het plaatsje Budva is slechts 20 minuutjes rijden met de auto. Als je met de kinderen een dagje weg wil is Aqua Park Budva een leuke optie, die ligt op slechts 14 km afstand. Op 13 km afstand ligt het prachtige Skadar-meer waar je een leuke boottocht kan boeken.

Faciliteiten van Castellastva

Het 4-sterren hotel Castellastva beschikt over 185 mooi ingerichte kamers en suites. De kamers van Hotel Castellastva zijn voorzien van airconditioning en kabel-tv. Ze beschikken ook over een koelkast en een eigen badkamer met een bad. Sommige kamers hebben een balkon en/of uitzicht op de zee. In de kamers en in de openbare ruimtes is gratis WiFi beschikbaar.

Buiten de ingang van het hotel is een klein terras dat een leuke plek biedt voor koffie en andere korte pauzes. Maar het echte plezier is aan de achterkant van het buitenterrein van Castellastva. Een korte wandeling leidt je door prachtige groene gebieden met diverse planten, een buiten fitnessruimte en een on-site speeltuin en intiem terras bij het zwembad.

Kinderen kunnen in de eigen speeltuin en op het zonneterras spelen. Ook kunnen ze zich vermaken in het kinderbadje. En jij kan lekker tot rust komen aan het zwembad of in de sauna tegen betaling.

Op enkele minuten van het strand ligt het verborgen gastronomische restaurant van hotel Castellastva, verstopt tussen olijf- en andere tropische bomen, met gerechten variërend van mediterraan en regionaal tot continentaal of internationaal. Buffetten zijn gevuld met verschillende salades, visproducten, veganistische maaltijden en alles waar je trek in hebt. Op verzoek staan ​​de koks ook ter beschikking voor gasten die een aangepast maaltijdplan hebben waar ze zich aan houden.

Alle gerechten kunnen zowel à la carte als in buffetvorm worden geserveerd met een rijke selectie aan verschillende drankjes. Bij het boeken van hun verblijf kunnen gasten kiezen tussen maaltijden op basis van halfpension of volpension en genieten van de overvloed aan culinaire specialiteiten.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken