Gran Sol

  • *
  • *
  • *

San Antonio, Ibiza, Spanje

  • Zwembad met geïntegreerde jacuzzi
  • Genieten in het buffetrestaurant
  • Op loopafstand van het centrum
  • Dicht bij het strand gelegen

Informatie over Gran Sol

Het 3-sterren Gran Sol in San Antonio verwelkomt strandliefhebbers met open armen, met zijn uitstekende ligging op slechts 200 meter van het strand. Gelegen in het bruisende San Antonio, biedt dit hotel niet alleen gemakkelijke toegang tot het strand, maar ook tot diverse winkels, bars en het openbaar vervoer om andere delen van het eiland te verkennen. Met een scala aan faciliteiten, waaronder een zwembadbar, een zonneterras en sportfaciliteiten, belooft Gran Sol een onvergetelijk verblijf te bieden. Boek nu en ontdek dit fantastische hotel op Ibiza.

Ideale locatie in San Antonio: vlakbij het strand

Ligging in San Antonio

Gran Sol is uitsteken gelegen voor strandliefhebbers. Het strand ligt namelijk op 200 meter afstand. Diverse winkelmogelijkheden en bars bevindt zich op een afstand van slechts 800 meter in het centrum van San Antonio. Om andere delen van het eiland te bezoeken, bevindt zich op 100 meter het openbaar vervoer. Verder is de luchthaven op een afstand van circa 23 kilometer gelegen. 

Faciliteiten Gran Sol

Ontdek een wereld van verfrissende ontspanning en plezier bij dit hotel. Het hotel beschikt over 138 kamers, verdeeld over 7 verdiepingen en bereikbaar via 2 liften. Het meertalige personeel bij de receptie staat altijd klaar om te helpen. Gratis wifi is daarbij beschikbaar in het hele hotel en onze tourdesk helpt graag bij het boeken van excursies.

Geniet van verfrissende drankjes bij de zwembadbar/snackbar. Op het zonneterras kun je ontspannen op de ligstoelen en onder de parasols genieten van de zon. Voor de actieve vakantiegangers biedt Gran Sol een scala aan sportactiviteiten, waaronder tafeltennis en biljart. Proef verder heerlijke maaltijden in het restaurant met airconditioning en kinderstoelen en ontspan vervolgens met gekoelde drankjes bij de bar.

Verzorging Gran Sol

In Opia Boutique verblijf je op basis van logies & ontbijt of halfpension. De maaltijden worden in het buffetrestaurant geserveerd in buffetvorm.

Kamers Gran Sol

Tweepersoonskamer: deze kamer is ruim en vriendelijk ingericht en beschikt over airconditioning, een tv, een telefoon en een kluis. Verder is er een badkamer met een douche, een toilet en een haardroger. Ook is er een balkon aanwezig.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • Dicht bij het strand
  • Zonneterras
  • Bar en restaurant

Sport en entertainment

  • Balsporten

Wil je graag het Spaanse Gran Sol verkennen? Boek snel dit fijne hotel en vlieg met ons mee naar de zon in Spanje!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken