Servatur Waikiki

  • *
  • *
  • *
  • *

Playa del Ingles, Gran Canaria, Canarische Eilanden

  • Veel welness & activiteit aanbod
  • Geniet van een hapje en drankje
  • Zwembadplezier voor iedereen
  • Paradijs voor kinderen

Informatie over Servatur Waikiki

Welkom in het bruisende en luxueuze Hotel Servatur Waikiki in Playa del Ingles op het betoverende Gran Canaria! Dit 4-sterren hotel biedt een heerlijke vakantie-ervaring met een ideale ligging en een overvloed aan faciliteiten. Gelegen op slechts 500 meter van een levendige omgeving met restaurants, bars en winkels, en op een korte afstand van het strand en de lokale bushalte, is dit de perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Van gratis wifi en een 24-uurs receptie tot een uitnodigend buffetrestaurant, zwembaden, bars, en een uitgebreid entertainmentprogramma, er is voor elk wat wils. Voor de kleintjes is er een levendige kidsclub, terwijl sportliefhebbers kunnen genieten van fitnessfaciliteiten en balsporten. Of je nu kiest voor logies & ontbijt, halfpension of all inclusive, een verblijf in Servatur Waikiki belooft een onvergetelijke vakantie vol plezier en ontspanning. Boek nu en maak je klaar voor een geweldige tijd op de zonnige Canarische Eilanden!

Ideale locatie in Playa del Ingles: vlakbij strand & centrum

Ligging in Servatur Waikiki

Dit 4-sterren hotel beschikt over een heerlijke ligging. Het hotel is namelijk op 500 meter gelegen van levendige omgeving met restaurants, bars en winkels. Het strand bevindt zich op een afstand van 1500 meter. Om andere delen van het eiland te verkennen, ligt op een afstand van 100 meter de bushalte. Verder bevindt zich op een afstand van circa 30 kilometer Aeropuerto de Gran Canaria.

Faciliteiten Servatur Waikiki

Bij Hotel Servatur Waikiki op Gran Canaria is het elke dag een feestje! Het resort beschikt over 511 kamers, verdeeld over 8 verdiepingen. In het hele hotel heb je het gemak van gratis wifi in zowel de openbare ruimtes als op je kamer, terwijl de receptie altijd voor je klaarstaat, klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met alles wat je nodig hebt. Geen gedoe met je bagage, want we hebben een handige afgesloten bagageruimte en een veilige privéparkeerplaats buiten.

Laat je smaakpapillen verleiden in het buffetrestaurant Kalua, waar een uitgebreide selectie internationale gerechten wacht om ontdekt te worden. Of ontspan met een kleurrijke cocktail in een van onze twee levendige bars: de zwembadbar Tiki of de sfeervolle loungebar Ukelele.

Plons in een van de verwarmde buitenbaden en geniet van de warme zonnestralen op het zonneterras, terwijl de kinderen zich vermaken in het kinderbad of het speelse waterspuitpark. En als je behoefte hebt aan wat ontspanning, bieden de jacuzzi en het solarium de perfecte toevluchtsoorden. De kleintjes worden daarbij zeker niet vergeten met een levendige miniclub, een speeltuin en een speelruimte.

Voor de actievelingen zijn er fitnessfaciliteiten, een multisportterrein en tal van sportactiviteiten zoals volleybal. 's Avonds komt het hotel tot leven met entertainment in de vorm van leuke animatieshows en livemuziek.

Verzorging Servatur Waikiki

In Servatur Waikiki verblijf je op basis van logies & ontbijt, halfpension of all inclusive. Er is hiervoor een uitgebreid buffetrestaurant aanwezig. Overdag kunnen de vakantiegangers met een all inclusive arrangement genieten van diverse snacks.

Kamers Servatur Waikiki

Tweepersoonskamer: deze kamer heeft een grootte van 21 tot 25 vierkante meter en beschikt over een airco, een telefoon, een koelkast, gratis wifi, een televisie en een kluisje. De badkamer heeft een haardroger, een douche en een toilet. Verder is er ook nog een balkon aanwezig.

Populaire faciliteiten

Algemeen

  • 24-uurs receptie
  • Zonneterras
  • Meerdere bars

Sport en entertainment

  • Fitness
  • Balsporten
  • Animatie en livemuziek
  • Kidsclub
  • Wellness

Wil je graag het Spaanse Servatur Waikiki verkennen? Boek snel dit fijne hotel en vlieg met ons mee naar Spanje!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken