Excelsior

  • *
  • *
  • *
  • *

Goudstrand Golden Sands, Zwarte Zeekust, Bulgarije

  • Animatieteam & speeltuin voor kids
  • Plons in het fijne buitenzwembad
  • Op loopafstand van het strand
  • Moderne en ruime kamers

Informatie over Excelsior

Op zoek naar een leuke accommodatie in Goudstrand Golden Sands in de regio Zwarte Zeekust? Overweeg dan een vakantie naar het 4-sterrenhotel Excelsior. Dit moderne hotel is voorzien van alle gemakken voor een aangenaam verblijf met de kids. Geniet van het lekkere buffet in het hoofdrestaurant en een verfrissend drankje of kopje koffie met gebak bij de lobbybar. Terwijl de kids plezier hebben in de speeltuin of zich vermaken met het animatieteam kun jij je even ontspannen op het zonneterras en een paar baantjes zwemmen in het buitenbad. En wat doe je in de avond? Nou, de keuze is aan jou, ga relaxen in de lounge of in je eigen comfortabele kamer. Boek jouw vakantie naar het Excelsior hotel voor een gezellige tijd onder de Bulgaarse zon!

Ligging in Goudstrand Golden Sands

Hotel Excelsior is gelegen in het bovenste gedeelte van de badplaats. En naar het lange zandstrand is het zo'n 600 meter.

Faciliteiten Excelsior

Het mooie resort beschikt over groene, uitgestrekte tuinen, een zwembad en een zonneterras met ligbedden, parasols en kussens (op het strand tegen betaling). Daarnaast biedt hotel Excelsior een lobby, receptie, huurkluizen en WiFi bij de receptie.

Voor lekkere drankjes en snacks kun je terecht bij de bar en bij het restaurant met terras en het à-la-carterestaurant kun je genieten van alle maaltijden. In totaal zijn er 200 kamers verdeeld over 6 verdiepingen die te bereiken zijn via de lift.

De kinderen hebben een eigen gedeelte in het zwembad, evenals een leuk speeltuin buiten en wordt er voor jong en oud een entertainmentprogramma aangeboden. Tegen betaling kun je diverse services en faciliteiten gebruiken zoals massages, wasserette, tennis en parkeren.

Verzorging

Verblijf is op basis van all inclusive:

  • Alle maaltijden worden geserveerd in buffetvorm
  • Snacks
  • Ijs aan de zwembadbar van 11.00 tot 16.00 uur
  • Koffie, thee en gebak in de lobbybar van 14.30 tot 17.00 uur
  • Alcoholvrij en lokale alcoholische drankjes van 11.00 tot 23.00 uur

Wellness

Tegen betaling kun je wellnessmassages  en schoonheidsbehandelingen boeken (in het naburige hotel, op circa 150 meter lopen). Buiten is er een jacuzzi aanwezig.

Sport en entertainment

Voor de kinderen is er een entertainmentprogramma met spelletjes en sportwedstrijden en een kidsclub voor de 4 tot 12 jarigen. Verder is er een speeltuin, een geïntegreerd kinderbad en een houtenspeelhuisje bij het zwembad. Verder is er tafeltennis, een fitnessruimte buiten en tennis. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling.

Kamers Excelsior

Tweepersoonskamer: (ca. 18 m²) voorzien van airconditioning, koelkast, minibar, telefoon, tv, WiFi (tegen betaling), stoel, drie bedden, een douche en toilet. Geschikt voor maximaal drie volwassenen (DZ). Ook te boeken voor alleengebruik (EZ).

Tweepersoonskamer Superior: voorzien van dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamer maar met vier bedden.

Deluxe kamer: (ca. 30 m²) komt met airconditioning, koelkast, minibar, telefoon, tv, WiFi (tegen betaling), douche, toilet en een balkon, op de 7e verdieping, met zeezicht. Geschikt voor maximaal drie volwassenen of twee volwassenen en twee kinderen (DZD).

Familiekamer: (FZ, ca. 20 m²) ingericht met airconditioning, koelkast, minibar, telefoon, tv, WiFi (tegen betaling), bad, toilet en een balkon. Geschikt voor maximaal drie volwassenen en een kind (FZ).

Appartement: (ca. 36 m²) met een extra slaapkamer, airconditioning, koelkast, minibar, telefoon, tv, WiFi (tegen betaling), bad, toilet en balkon. Geschikt voor maximaal vier volwassenen en een kind (APB).

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken