Gran Caribe Club Kawama

  • *
  • *
  • *

Varadero, Westen, Cuba

  • Fitnessfaciliteiten in het hotel
  • Buffet- en à la carterestaurant
  • Direct aan het strand gelegen
  • Entertainment voor de kinderen

Informatie over Gran Caribe Club Kawama

Club Kawama Resort is een 3-sterren hotel in Varadero waar jij heerlijk kunt relaxen. Ga naar het strand dat op een steenworp afstand ligt vanaf het hotel of neem een duik in het zwembad. Speel een potje tennis op de tennisbaan of ga lekker eten in het restaurant. Ga je met kinderen op vakantie? Dan kunnen zij zich vermaken in de kids club of kinderspeeltuin. Geniet van de gezellige avond entertainment en rust lekker uit in een van de kamers van Club Kawama Resort. Zien we je snel in Veradero?

Ideale locatie in Varadero: vlakbij het strand

Ligging in Varadero

Club Kawana Resort is direct aan het zandstrand gelegen. Op 3,5 km afstand ligt Parque Central en op 3,5 km ligt ook Iglesia Santa Elvira. 

Faciliteiten Club Kawama Resort

Elke kamer van Club Kawama Resort is voorzien van een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. Daarnaast hebben de kamers een eigen kledingkast, tv en air conditioning. Sommige kamers hebben ook en balkon. 

Word ontspannen wakker en geniet vervolgens van een heerlijk ontbijtbuffet. Neem een duik in het zwembad, speel een potje tennis op de tennisbaan of maak gebruik van de fitnessruimte voor een goede work-out. Liever ontspannen? Neem dan een massage (tegen betaling) of relax in de sauna. Het hotel stelt ook gratis strandstoelen, ligstoelen en parasols ter beschikking. Het hotel heeft avond entertainment, een kids club en kinderspeeltuin. Bij het hotel kun je ook darten, poolen, tafeltennissen en snorkelen (tegen betaling). Club Kawama Resort heeft een snackbar, bar en een restaurant (buffet en à la carte). WiFi is beschikbaar in openbare ruimtes tegen betaling. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken