Kadmo by Aycon

  • *
  • *
  • *
  • *

Budva, Kuststreek, Montenegro

  • Genieten in het buitenzwembad
  • In het hart van het centrum
  • Ruime, comfortabele kamers
  • Internationaal restaurant

Informatie over Kadmo by Aycon

Zin in een stedentrip naar een minder bekende plek? Bezoek dan zeker eens hotel Kadmo in Budva, Montenegro. In dit 4-sterren hotel geniet je van het prachtige uitzicht op de stad vanaf het dakterras. Neem een duik in het zwembad of ga een lekker hapje eten in het restaurant. Na een drukke dag keer je terug in een modern ingerichte kamer met minibar. Klinkt dit als muziek in je oren? Boek dan snel je vakantie naar hotel Kadmo in Budva!

Prima 4-sterren hotel in Budva

Ligging in Budva

Hotel Kadmo ligt vlakbij verschillende bezienswaardigheden, zoals Krapina Village. Ook de Saint Ivan Church ligt dichtbij het hotel en is zeker een bezoekje waard! Het centrale busstation ligt op 4 minuten lopen vanaf het hotel en is ideaal om naar alle mooie plekken in Budva te reizen. Binnen een kwartiertje lopen vanaf het hotel sta je op het prachtige strand van Budva. Hier kun je allerlei wateractiviteiten doen, zoals jetskiën of parasailen. Genoeg leuks te beleven in Budva dus!

Faciliteiten Kadmo

Hotel Kadmo heeft 1 hoofdgebouw met 5 verdiepingen en gratis parkeergelegenheid.

Het hotel beschikt over een lobby met 24 uursreceptie en een lobbybar. Daarnaast is er wifi beschikbaar in het hele gebouw. Hotel Kadmo heeft een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijk ontbijt in de ochtend of een 3-gangenkeuzemenu in de avond. 


Het hotel beschikt over een zwembad met ligbedden en parasols. Ook badhanddoeken zijn inclusief en liggen klaar bij het zwembad.

Kamers

Deluxe Tweepersoonskamers

De tweepersoonskamers in hotel Kadmo zijn circa 30m² groot en zien er modern uit. De kamers beschikken over een flatscreen televisie, airco, ventilator en een kluis. De badkamers zijn voorzien van een douche, föhn en toilet. Daarnaast zijn er een minibar, wifi en een verwarming. Tot slot hebben de kamers een balkon met uitzicht op zee. 

Luxe Eenpersoonskamers

De eenpersoonskamers in hotel Kadmo zijn circa 30m² groot en zien er modern uit. De kamers beschikken over een flatscreen televisie, airco, ventilator en een kluis. De badkamers zijn voorzien van een douche, föhn en toilet. Daarnaast zijn er een minibar, wifi en een verwarming. Tot slot hebben de kamers een balkon met uitzicht op zee. 

Alle kamers zijn overigens diervriendelijk, dus je huisdier is van harte welkom in het hotel!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken