Vibra Lei Ibiza

  • *
  • *
  • *

Figueretas, Ibiza, Spanje

  • Neem een duik in het zwembad
  • Strand op steenworp afstand
  • Verblijf in een ruime kamer
  • Centrum van Ibiza-stad
Vanafprijs geldt op:
18 mei (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis vanafEindhoven
Alle prijzen & boeken

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

p.p. vanaf * 1108

Informatie over Vibra Lei Ibiza

Van zon, zee en strand naar het centrum en de haven. Een gevarieerde vakantie beleef je gemakkelijk in Vibra Lei Ibiza. Dit 3-sterren hotel ligt in Figueretas en binnen een paar meter van het strand. Je kunt er natuurlijk ook van genieten om bij het hotel te blijven en daar een verfrissende duik in het zwembad te nemen. Ontdek Ibiza tijdens jouw verblijf in Vibra Lei Ibiza 

Ideale locatie in Figueretas: vlakbij strand & centrum

Ligging Figueretas

Het hotel ligt op enkele minuten lopen van het strand van Figueretas. Het is een perfecte plek om verschillende watersporten en -activiteiten te beoefenen. Ook ligt het nog dichtbij Ibiza-Stad. Op slechts 10 minuten lopen vind je het centrum en de haven. Daarnaast liggen en bus- en taxihaltes in de buurt van het hotel, zo kan je nog meer van Ibiza ontdekken!

Faciliteiten Vibra Lei Ibiza

Het kleinschalige hotel bestaat uit 30 tweepersoonskamers, 13 eenpersoonskamers en 3 suites. Het zit vol met design en heeft oog voor detail. Het heeft 24-tal, een wasserette en gratis wifi. 

's ochtends wordt je een uitgebreid ontbijt met biologische producten en superfoods. Hierna kan je ervoor kiezen om je dag door te brengen met het ontdekken van Ibiza of je blijft lekker bij het hotel. Vermaak jezelf aan het uitgeput en neem tussendoor een verfrissend drankje van de bar. Heerlijk ontspannen dus!

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken