Park Inn by Radisson Dresden

  • *
  • *
  • *

Dresden, Dresden, Duitsland

  • Ruime kamers met goede bedden
  • Ruime en comfortabele kamers
  • In het centrum van Dresden
  • WiFi in het gehele hotel

Informatie over Park Inn by Radisson Dresden

Op zoek naar een fijne accommodatie in Dresden? Bekijk dan eens Park Inn by Radisson Dresden! Dit comfortabele 3-sterrenhotel beschikt over alle faciliteiten voor een aangename vakantie. Zo is er een 24 uursreceptie aanwezig, beschikt het hotel over gratis Wifi en kun je in de zomer genieten op het buiten terras. Daarnaast beschikt het hotel over een eigen restaurant en bar waar je een heerlijk hapje of drankje kunt nuttigen. Kortom, Park Inn by Radisson Dresden is een perfecte accommodatie voor een comfortabele vakantie in Dresden! 

Prima 3-sterren hotel in Dresden

Ligging in Dresden

Park Inn by Radisson Dresden is gelegen in het noorden van Dresden vlakbij rivier de Elbe. De dichtstbijzijnde tram stop is al te vinden op slechts 100 meter afstand. Het centraal station van Dresden is gelegen op 3,5 kilometer. Op circa 8,3 kilometer afstand vanaf het hotel is het vliegveld te vinden. 

Faciliteiten Park Inn by Radisson Dresden

Het fijne 3-sterrenhotel beschikt over een 24 uursreceptie waardoor je altijd met je vragen terecht kunt bij het vriendelijke personeel gedurende je vakantie. Daarnaast is er in alle kamers gratis Wifi aanwezig zodat je altijd in contact kunt blijven met vrienden en familie. Het is mogelijk om bij het hotel openbaar te parkeren. 

Park Inn by Radisson Dresden beschikt over een eigen restaurant en bar waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Tevens is er een buiten terras aanwezig waar je in de zomermaanden gebruik van kunt maken. Er is tevens een businesscentrum beschikbaar in het hotel met verschillende vergaderzalen.

In het fijne hotel verblijf je op basis van logies of logies en ontbijt. 

Qua kamers is het mogelijk om te verblijven in een 1 persoonskamer of 2 persoonskamer, afhankelijk van het aantal personen. De kamers zijn 24 m² groot en beschikken over een tweepersoonsbed of twee losse bedden, bureau, airconditioning, en flatscreen televisie. De badkamer is uitgerust met een douche en föhn. De kamers zijn bereikbaar met de lift van het hotel. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken