Club Acuario

  • *
  • *
  • *

Havana, Westen, Cuba

  • Kom tot rust in de heerlijke spa
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Vlakbij het strand gelegen
  • Lekker groot zwembad
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Westen of Cuba

Informatie over Club Acuario

Het 3-sterren hotel Acuario in Havana is een fijne plek om te verblijven tijdens jouw vakantie naar Cuba! Word ontspannen wakker in een van de comfortabele kamers en schuif aan bij het ontbijt. Geniet van de zon op het zonneterras of neem een duik in het zwembad. Ga lekker bowlen met het gezin of ga een dagje naar het strand. Bestel een drankje bij de bar en proef de heerlijke gerechten in een van de 3 restaurants. Geniet van het prachtige uitzicht over de zee en kom helemaal tot rust tijdens jouw vakantie bij Acuario. Boek snel jouw vakantie naar Havana in Cuba!

Groot zonneterras met zwembad

Ligging in Havana

Vanuit Acuario heb je prachtig uitzicht over de zee. Voor het hotel ligt de kleine haven Marina Hemingway waar je leuke boten kunt spotten. Wil je een dagje naar het strand? Dat kan! Het strand licht op een afstand van ongeveer 20 minuten lopen vanaf het hotel. Daarnaast is het ook leuk om naar Fusterlandia gaan. Dat ligt op een afstand van ongeveer 20 minuten lopen. 

Faciliteiten Acuario

Hotel Acuario heeft in totaal 128 kamers die allen voorzien zijn van een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. De kamers beschikken over een tv, airconditioning en koelkast. De kamers hebben ook een eigen balkon of terras. 

Tijdens je verblijf bij Acuario kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten. Start je dag met een heerlijk ontbijt. Geniet vervolgens van de zon op het zonneterras of neem een duik in het zwembad. Het zwembad heeft een apart kinderbad en in het hotel kun je bowlen met het hele gezien. Het hotel heeft 3 restaurants en 3 bars. Dus bestel jouw favoriete drankje bij de bar en geniet van een heerlijk diner.  

Mocht je met de auto komen? Dan kun je gratis parkeren bij het hotel. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.