7 daagse singlereis Totally New York

Rondreizen - New York, Verenigde Staten

beoordeling
9 - Geweldig

Over deze vakantie

“I want to be a part of it… New York New York”, zong Frank Sinatra vol overgave, met zijn armen wijd open om de stad te omarmen. Ook jij duikt vol enthousiasme de Big Apple in. Deze stad lééft, 24 uur per dag. Gele taxi's in overvolle straten. De gigantische neon billboards op Times Square. New Yorkers, op gympen en met een koffie 'to go' op weg naar hun werk. Een 'morning run' in Central Park en shoppen bij Macy's of Bloomingdales. Zet je tanden in een hotdog, met alles erop en eraan. Van Times Square en het Vrijheidsbeeld tot het indrukwekkende Ground Zero en trendy multiculti wijken… New York bezoek je niet, New York belééf je!  

Deze vakantie boeken

tui
-
incl.
€ 364.14 /dag
tui
€ 212.29 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Type vakantie: Singlereis Rondreis Verre reis
Stad: New York
Regio: New York

Over de regio

New York

New York is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in de Verenigde Staten. Dit komt mede door de hoge wolkenkrabbers, het bruisende nachtleven en de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Times Square, het Vrijheidsbeeld en Central Park zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden die je tijdens een bezoek aan New York niet mag missen.

New York

New York

New York is een van de grootste steden van de Verenigde Staten en wordt vaak omschreven als een van de meest dynamische en cosmopolitische steden ter wereld. Het is een populaire toeristische bestemming, die bekend staat om zijn vele bezienswaardigheden, zoals het Vrijheidsbeeld, Times Square en Broadway. New York biedt ook talloze mogelijkheden om te winkelen, dineren en te genieten van de nachtlife.

Verenigde Staten

Verenigde Staten

De Verenigde Staten is een veelzijdige toeristische bestemming. Je kunt er prachtige natuurgebieden bezoeken, zoals de Grand Canyon en Yellowstone National Park. Daarnaast zijn er ook grote steden waar je lekker kunt shoppen en genieten van de nachtlife, zoals New York en Los Angeles. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan