Christelijke reis 6 daagse busreis Royal Family

Christelijke reizen - Londen, Verenigd Koninkrijk

Over deze vakantie

Deze bijzondere reis neemt ons mee naar het hart van Engeland. Hier is alles anders! De Engelsen zelf zeggen dat de tijd hier 300 jaar heeft stilgestaan. Typerend voor deze streek zijn de charmante stadjes met honingkleurige cottages en tearooms. Kuddes wollige schapen steken mooi af tegen het groen van de heuvels. Ook de tuinen van de vele statige landhuizen geven de Cotswolds kleur. Eigenlijk valt de streek niet te beschrijven zo mooi. Dat vinden ook de Engelsen die de Cotswolds de status 'Area of Outstanding Natural Beauty' gaven.  

Deze vakantie boeken

tui
€ 123.17 /dag
tui
€ 105.44 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Type vakantie: Christelijke reis Rondreis
Stad: Londen
Regio: Engeland

Over de regio

Londen

Londen is een levendige en cosmopoliete stad die altijd iets te bieden heeft. Er zijn veel bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, het Tower of London en Buckingham Palace. Er is ook veel cultuur, zoals musea en theaters. Winkelen kan in de vele boetieks, winkels en markten. 's Nachts is er genoeg te doen in de vele clubs, bars en pubs.

Engeland

Engeland, het koninkrijk waar de geest van koning Arthur en zijn Ridders van de Ronde Tafel nog steeds levendig is, is een land met een enorme geschiedenis en cultuur. Het is een plek die elke toerist moet bezoeken, alleen al om de historische bezienswaardigheden te zien. Er zijn vele kastelen en paleizen, zoals Windsor Castle en Buckingham Palace, en de resten van oude Romeinse villa's en Hadrian's Wall. Je kunt ook de legendarische Stonehenge bezoeken of een wandeling maken door het Lake District, waar je prachtige uitzichten hebt over de meren en bergen. Als je houdt van literatuur, kun je een bezoekje brengen aan de stad Stratford-upon-Avon, waar William Shakespeare geboren is, of je kunt een kijkje nemen in de bibli

Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk is een toeristische bestemming die bekendstaat om zijn historische steden, schitterende natuur en aantrekkelijke cultuur. Londen is de grootste stad en hoofdstad van het land, en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers met zijn levendige sfeer, wereldberoemde bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden. Andere populaire bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk zijn onder meer Edinburgh, Glasgow, Manchester, Birmingham en Liverpool. Er is van alles te doen in het Verenigd Koninkrijk, en er is voor ieder wat wils, of je nu houdt van steden, stranden, winkelen, natuur of cultuur.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan

Reisadvies naar Verenigd Koninkrijk

Reist u naar het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Wales, Schotland of Noord-Ierland)? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Verenigd Koninkrijk

Download de kaart (PDF, 620 kB)

Terrorisme

In het Verenigd Koninkrijk geldt een aanzienlijke dreiging van terrorisme. Blijf alert en volg de aanwijzingen van de lokale autoriteiten. Lees informatie over het dreigingsniveau op de website van de Britse overheid (informatie in het Engels).

Criminaliteit

Houd in grote steden en op drukke toeristische plaatsen rekening met zakkenrollers en andere kleine criminaliteit.

Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in het Verenigd Koninkrijk geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. In het Verenigd Koninkrijk zijn straffen veel zwaarder dan in Nederland.

In geval van nood

Lokale hulpdiensten

Heeft u direct hulp nodig in het Verenigd Koninkrijk? Neem contact op met de lokale hulpdiensten:

  • Algemeen alarmnummer: 112

Nood- of crisissituatie

  • Bent u in het Verenigd Koninkrijk en bent u in nood? Bijvoorbeeld: u bent opgenomen in het ziekenhuis, of u bent bestolen. Lees wat u kunt doen in geval van nood.
  • Komt u in een crisissituatie terecht (zoals politieke onrust, een terroristische aanslag of natuurgeweld)? Lees wat u kunt doen in een crisissituatie.
  • Laat uw familie/vrienden weten hoe het met u gaat.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten.
  • Maakt u een georganiseerde reis? Houd contact met uw reisorganisatie.
  • Heeft u hulp nodig? Neem contact op met uw reisverzekeraar of met de Nederlandse ambassade.

Contactgegevens Nederlandse ambassade in geval van nood

Nederlandse ambassades en consulaten-generaal zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via het contactcenter van NederlandWereldwijd op telefoonnummer +31 247 247 247 of via WhatsApp: +31 6 82 38 77 96.

Bent u in het Verenigd Koninkrijk en heeft u een lokaal telefoonnummer? Bel het lokale nummer van de Nederlandse ambassade. U betaalt dan het lokale tarief.

Nederlandse ambassade in het Verenigd Koninkrijk

Bekijk de contactgegevens van de Nederlandse ambassade in Londen.