Ramada Hotel & Suites by Wyndham Coventry F1 4 sterren

hotel in Coventry, Verenigd Koninkrijk

Over deze vakantie

Vlieg mee naar Groot Brittannië voor een spannende race op het Silverstone Circuit. Oftewel het 'thuiscircuit' van Lewis Hamilton. Hopelijk gaat Max er dit jaar vandoor met de winst. Tijdens dit spectaculaire Formule 1 weekend verblijf je in Ramada Hotel & Suites by Wyndham Coventry. Een mooi hotel aan de rand van Coventry. Terwijl de kamers rustig en modern zijn, hebben de bar en het restaurant een huiselijke sfeer. Heel fijn om in thuis te komen na een spannende race dag. Het hotel is vlak bij het centrum, dus duik gerust nog een pub in om de dag af te sluiten. Op zaterdag en zondag word je bij het hotel opgehaald om naar het circuit te gaan. Samen met de andere fans moedigen we Max aan vanaf de oranjegekleurde tribune.

Deze vakantie boeken

tui
LO
incl.
€ 362.75 /dag
tui
€ 265.00 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Coventry
Regio: Engeland

Over de regio

Coventry

Coventry is een stad in het westen van Engeland, gelegen in de regio West Midlands. De stad is vooral bekend vanwege zijn industriële verleden en de tweede wereldoorlog, waarin zij zwaar werd getroffen door Luftwaffe-bombardementen. Tegenwoordig is de stad een populaire toeristische bestemming, vanwege de vele historische bezienswaardigheden en de levendige cultuurscene.

Engeland

Engeland, het koninkrijk waar de geest van koning Arthur en zijn Ridders van de Ronde Tafel nog steeds levendig is, is een land met een enorme geschiedenis en cultuur. Het is een plek die elke toerist moet bezoeken, alleen al om de historische bezienswaardigheden te zien. Er zijn vele kastelen en paleizen, zoals Windsor Castle en Buckingham Palace, en de resten van oude Romeinse villa's en Hadrian's Wall. Je kunt ook de legendarische Stonehenge bezoeken of een wandeling maken door het Lake District, waar je prachtige uitzichten hebt over de meren en bergen. Als je houdt van literatuur, kun je een bezoekje brengen aan de stad Stratford-upon-Avon, waar William Shakespeare geboren is, of je kunt een kijkje nemen in de bibli

Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk is een toeristische bestemming die bekendstaat om zijn historische steden, schitterende natuur en aantrekkelijke cultuur. Londen is de grootste stad en hoofdstad van het land, en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers met zijn levendige sfeer, wereldberoemde bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden. Andere populaire bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk zijn onder meer Edinburgh, Glasgow, Manchester, Birmingham en Liverpool. Er is van alles te doen in het Verenigd Koninkrijk, en er is voor ieder wat wils, of je nu houdt van steden, stranden, winkelen, natuur of cultuur.

Faciliteiten en eigenschappen

Bar Bar, Fitness, Huisdieren toegestaan, Fitness Huisdieren toegestaan, Kinderen toegestaan

Reisadvies naar Verenigd Koninkrijk

Reist u naar het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Wales, Schotland of Noord-Ierland)? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Verenigd Koninkrijk

Download de kaart (PDF, 620 kB)

Terrorisme

In het Verenigd Koninkrijk geldt een aanzienlijke dreiging van terrorisme. Blijf alert en volg de aanwijzingen van de lokale autoriteiten. Lees informatie over het dreigingsniveau op de website van de Britse overheid (informatie in het Engels).

Criminaliteit

Houd in grote steden en op drukke toeristische plaatsen rekening met zakkenrollers en andere kleine criminaliteit.

Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in het Verenigd Koninkrijk geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. In het Verenigd Koninkrijk zijn straffen veel zwaarder dan in Nederland.

In geval van nood

Lokale hulpdiensten

Heeft u direct hulp nodig in het Verenigd Koninkrijk? Neem contact op met de lokale hulpdiensten:

  • Algemeen alarmnummer: 112

Nood- of crisissituatie

  • Bent u in het Verenigd Koninkrijk en bent u in nood? Bijvoorbeeld: u bent opgenomen in het ziekenhuis, of u bent bestolen. Lees wat u kunt doen in geval van nood.
  • Komt u in een crisissituatie terecht (zoals politieke onrust, een terroristische aanslag of natuurgeweld)? Lees wat u kunt doen in een crisissituatie.
  • Laat uw familie/vrienden weten hoe het met u gaat.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten.
  • Maakt u een georganiseerde reis? Houd contact met uw reisorganisatie.
  • Heeft u hulp nodig? Neem contact op met uw reisverzekeraar of met de Nederlandse ambassade.

Contactgegevens Nederlandse ambassade in geval van nood

Nederlandse ambassades en consulaten-generaal zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via het contactcenter van NederlandWereldwijd op telefoonnummer +31 247 247 247 of via WhatsApp: +31 6 82 38 77 96.

Bent u in het Verenigd Koninkrijk en heeft u een lokaal telefoonnummer? Bel het lokale nummer van de Nederlandse ambassade. U betaalt dan het lokale tarief.

Nederlandse ambassade in het Verenigd Koninkrijk

Bekijk de contactgegevens van de Nederlandse ambassade in Londen.