Hotel Vincci Helios Beach 4 sterren

Hotel in Midoun, Tunesië

beoordeling
7.6 - Goed
Reistijd: 41 uur (2580 km) AMS > DJE - 2 uur 58 min

Over deze vakantie

In Hotel Vincci Helios Beach vier je zorgeloos vakantie met het hele gezin of als koppel en er is van alles te doen. Je kunt er relaxen, leuke activiteiten ondernemen en lekker eten. De kids vermaken zich urenlang in het zwembad met glijbanen en het entertainment team doet er nog een schepje bovenop. Een glimlach is gegarandeerd. Dit veelzijdige en ruime hotel ligt aan een prachtig wit zandstrand waar de zee turquoise kleurt. Bestel een verkoelend drankje op het strand en relax op een ligbed terwijl je geniet van het warme zonnetje. De ruime tuin is omringt door palmbomen en je komt direct in tropische sferen. Er is een ruime keuze uit verschillende hotelkamers en voor het eten en drinken wordt ook gezorgd. Het all inclusive programma is zeer uitgebreid en er zijn zelfs twee à la carte restaurants voor een heerlijk Tunesische of Italiaanse maaltijd. Net even wat meer ontspannen? In het wellnesscenter worden heerlijk en vooral ontspannende behandelingen aangeboden. Genieten gaat vanzelf en je komt helemaal tot rust.

Deze vakantie boeken

sunweb
All-inclusive
incl.
€ 79.02 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Midoun
Regio: Djerba
Land: Tunesië

Over de regio

Midoun

Midoun

Midoun is een plaats in Tunesië en de hoofdstad van de gelijknamige gemeente. Het ligt in noordoostelijk Tunesië in de golven van de Middellandse Zee. Midoun is een populaire toeristische bestemming vanwege zijn mooie stranden en heldere wateren.

Djerba

Djerba

Djerba is een klein eiland in Tunesië, voor de kust van de stad Houmt Souk. Het eiland is populair onder toeristen vanwege de schitterende stranden, het heldere water en de rustige sfeer. In de stadjes op het eiland zijn tal van kleine winkels en markten te vinden, waar je souvenirs kunt kopen.

Tunesië

Tunesië

Tunesië is een bestemming in Noord-Afrika die bekendstaat om zijn stranden en oude steden. Het land heeft ook een aantal toeristische attracties, zoals de Sahara-woestijn en de Romeinse ruïnes van Carthago.

Faciliteiten en eigenschappen

airconditioning: bij de reissom inbegrepen animatie bedlinnen inclusief verschoning 7 keer per week buitenzwembad(zoet water, ligstoelen (gratis) , parasol (gratis) ) discotheek drinkgelegenheden: strandbar eetgelegenheden: restaurant, italiaans restaurant (reserveren noodzakelijk), tunesisch restaurant fitnessruimte golfbaan (circa 4 kilometer) hamam (tegen betaling ) handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week handdoekenservice (gratis) huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden, niet in algemene ruimtes en zwembad) jeu de boules/petanque kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag) kapsalon (binnen de accommodatie) kinderzwembad kindvriendelijk complex lift lobby massage (tegen betaling) mini club, van 4 t/m 12 jaar Officiële classificatie: 4 sterren parkeerterrein receptie (24 uur geopend) sauna schoonmaak kamer 7 keer per week speeltuin tafeltennis (gratis) tennisbaan (aantal 5) (gratis) toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht) totaal aantal kamers: 354 voetbalveld waterglijbanen watersporten: gemotoriseerd: tegen betaling, niet gemotoriseerd wi-fi bij de receptie: gratis

Reisadvies naar Tunesië

Reist u naar Tunesië? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Tunesië

Download de kaart (PDF, 280 kB)

Regionale risico's

Rood: niet reizen

Wat uw situatie ook is: reis niet naar gebieden met kleurcode rood. Het is er te gevaarlijk. De Nederlandse ambassade kan u niet helpen als u in de problemen komt.

Voor de volgende gebieden geldt kleurcode rood:

  • Het grensgebied tussen Tunesië en Libië. Dit is grotendeels een militaire zone. Het is er onveilig, vooral ten zuiden van de grensplaats Ben Gardane.
  • De woestijngebieden ten zuiden van de lijn Al Borma – Remada – Ben Gardane. Hier zijn criminelen en terroristische groepen actief. De Tunesische politie kan hier moeilijk hulp bieden.
  • De grens met Algerije ten zuiden van de stad Jendouba. In dit grensgebied zijn militaire patrouilles. Blijf op minstens 2 kilometer afstand van de grens.
  • Het Chaambi-gebergte. In dit gebergte zijn confrontaties tussen Tunesische veiligheidstroepen en gewapende groepen.
  • De bergen Mghila, Sammama en Salloum in het gouvernorat de Kasserine. Op en rond deze bergen zijn militairen actief en er liggen explosieven en landmijnen.

Oranje: alleen noodzakelijke reizen

Reis alleen naar gebieden met kleurcode oranje als dit noodzakelijk is. Bijvoorbeeld voor de uitvaart van een familielid. Of als u er dringend heen moet voor uw werk. Het is niet veilig er op vakantie te gaan. De Nederlandse ambassade kan u minder goed helpen als u in de problemen komt.

Voor de volgende gebieden geldt kleurcode oranje:

  • de stad Tataouine, het gebied ten zuiden van Tataouine en ten noorden van de lijn Al Borma – Remada – Ben Gardane.
  • de stad Kasserine en omgeving.

In deze gebieden zijn confrontaties tussen veiligheidsdiensten en extremistische groeperingen.

Geel: let op, er zijn risico’s

U kunt reizen naar gebieden met kleurcode geel. Maar let op: er zijn bijzondere veiligheidsrisico's.

De kleurcode van het reisadvies voor de rest van Tunesië is geel. Lees verder in het reisadvies met welke risico’s u te maken kunt krijgen.

Terrorisme

In Tunesië is er dreiging van terrorisme. Wees alert op drukke plaatsen en volg altijd de aanwijzingen van de lokale autoriteiten. In Tunesië geldt sinds 2015 de noodtoestand, die steeds verlengd wordt. Dit houdt in dat er veel beveiliging is door politie, militairen of leden van de Nationale Garde. De veiligheidsdiensten zijn regelmatig doelwit van aanslagen. Houd rekening met controles op de toegangswegen rond hotels in toeristencentra.

Criminaliteit

Zakkenrollers en diefstal

Houd in Tunesië rekening met zakkenrollers en overvallen, vooral op drukke plekken. Bezoek geen afgelegen straten, wijken of parken. Ook in toeristische gebieden kunt u beroofd of overvallen worden.

Liefdesfraude

In Tunesië bestaat het risico op liefdesfraude. Een Tunesische man of vrouw probeert dan een relatie met u aan te gaan om uw geld te stelen. Of om een visum voor Nederland te regelen. Wees alert.

Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in Tunesië geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. In Tunesië zijn straffen veel zwaarder dan in Nederland. U riskeert een lange gevangenisstraf.

Lhbtiq+

Bent u een lhbtiq+ persoon? En wilt u naar Tunesië reizen? U kunt daar te maken krijgen met strenge straffen. En met discriminatie en agressie. Lees de tips op de pagina Kan ik veilig reizen als lhbtiq+ persoon? om risico’s te verkleinen.

Foto’s maken

Maak in Tunesië geen foto’s of video-opnamen van overheidsgebouwen en demonstraties. U kunt hiervoor bestraft worden.

Identificatieplicht

Zorg in Tunesië dat u altijd (een kopie van) uw paspoort bij u heeft. Zo kunt u bewijzen dat u legaal in het land verblijft.

Seks met minderjarigen

Seksuele omgang met minderjarigen (in Tunesië zijn dit personen jonger dan 16 jaar) is strafbaar. Ook als de minderjarige zegt dit te willen. Het kan moeilijk zijn om iemands leeftijd te schatten. Identiteitskaarten zijn vaak vervalst.

De omstandigheden in de Tunesische gevangenissen zijn slecht. Het kan lang duren voordat zaken voor de rechter komen.

Gerelateerde vakanties