8 dg cruise Relaxen in de Oostelijke Caribbean

Cruises - Tortola, St Lucia

Over deze vakantie

Voel je het fijne zand al kriebelen tussen je tenen? En zie je jezelf al zwemmen in azuurblauwe wateren? Met meer eilanden dan je tellen kunt, is de oostelijke Caribbean een tropisch en kleurrijk gebied. Een cruise is bij uitstek de manier om deze regio "easy going" te ontdekken. Overal hoor je dat relaxte Caribische deuntje en voel je de zwoele zeebries door je haren. Zet je de ene dag nog voet aan wal op St Lucia, doe je dat de volgende dag op Barbados. Ook Guadeloupe, Antigua en Tortola passeren de revue. De eilanden zijn uitermate geschikt om in een dag te verkennen. Ga hiken in het regenwoud, op zoek naar koloniaal verleden of proef een glaasje traditionele rum. Of kies je voor een dag relaxen op het mooiste bounty strand dat je ooit hebt gezien? Aan het einde van de dag keer je terug aan boord thuiskomen op zee. Met een exotische zonsondergang aan de horizon proost je op een nieuwe dag in één van de vele bars aan boord van de Costa Fascinosa. Welk paradijs zie je morgen als je de gordijnen van je hut open doet?

Deze vakantie boeken

tui
-
€ 96.5 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Type vakantie: Cruise Verre reis
Stad: Tortola
Land: St Lucia

Over de regio

Tortola

Tortola

Tortola is een eilandje in St Lucia. Het is heel klein, maar heeft toch alles wat je nodig hebt. Er is een strand, en er zijn winkels en restaurants. Je kunt er ook wandelen en genieten van de natuur.

Britse Maagdeneilanden

Britse Maagdeneilanden

St. Lucia is een eiland in het Caraïbische gebied. Het is een populaire toeristische bestemming, vanwege de prachtige stranden, het gunstige klimaat en de uitstekende watersportfaciliteiten. Er zijn ook veel historische bezienswaardigheden op het eiland, zoals de Fort Saint James, het Fort Rodney en het Diamond Falls Botanical Gardens.

St Lucia

St Lucia

St. Lucia is een eiland in de Karibische Zee. Het is een populaire toeristische bestemming, vanwege de mooie stranden, het heldere water en de tropische temperaturen. Daarnaast zijn er veel activities te doen op het eiland, zoals wandelen, paardrijden en mountainbiken.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan