Hacienda San Jorge 3 sterren

Appartment in Los Cancajos, Spanje

beoordeling
8.3 - Geweldig
Reistijd: 62 uur (3833 km)

Over deze vakantie

Appartementen Hacienda San Jorge is een vrolijk gekleurd vakantieverblijf dat door een beroemde Canarische kunstenaar is ontworpen en aandoet als een sfeervol Canarisch dorpje. Hier gaat genieten van een welverdiende, ontspannen vakantie eigenlijk gewoon vanzelf. Niet gek natuurlijk, als je je bedenkt dat vele tropische palm- en drakenbomen en prachtige uitzichten over zee iedere dag het decor van je vakantie bepalen. Werkelijk een plaatje aan de rand van het centrum van Los Cancajos!Appartementen Hacienda San Jorge beschikt over vijf gebouwen met comfortabele appartementen die verspreid liggen in een zeer verzorgde, tropische tuin, waar papegaaien gezellig rondvliegen en schildpadden de hele dag aan de wandel zijn. Je kunt, als er tijd is, zelfs een botanische tour krijgen door deze tuin, fantastisch! De lobby is al net zo indrukwekkend; versierd met prachtige planten en een avant-garde inrichting.Voor familes, strandliefhebbers en wandelaars is hier verblijven een aanrader, want je kunt alle kanten op: lekkere baantjes trekken in het zwembad, dat in de vorm van een meer een opvallende verschijning is, of juist de bijzonder mooie omgeving van La Palma ontdekken.

Deze vakantie boeken

sunwebzomer
Logies
incl.
€ 50.41 /dag
prijsvrij
Logies
incl.
€ 220.5 /dag
prijsvrij
Halfpension
incl.
€ 188.38 /dag
tui
LG
incl.
€ 99.63 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Type vakantie: Zonvakantie Last minute
Accomodatie: Appartment Appartement
Stad: Los Cancajos
Regio: La Palma
Land: Spanje

Over de regio

Los Cancajos

Los Cancajos

Los Cancajos is een toeristische bestemming in Spanje. De stad ligt op het eiland La Palma en is een populaire plek onder toeristen. Er zijn veel hotels en resorts te vinden in de stad, en er is ook een zeehaven waar toeristen kunnen aankomen. De stad biedt ook een aantal mooie stranden die perfect zijn voor een dagje relaxen.

La Palma

La Palma

La Palma is een eiland van de Canarische Eilanden. Het is een favoriete toeristische bestemming vanwege zijn prachtige natuur, het warme klimaat en de uitstekende stranden. La Palma heeft ook een aantal interessante bezienswaardigheden, waaronder een aantal kastelen en musea.

Spanje

Spanje

Spain is een populaire toeristische bestemming vanwege de aangename klimaat, de mooie stranden, de historische monumenten en de gezellige steden. Er is voor ieder wat wils en je kunt er heerlijk ontspannen.

Faciliteiten en eigenschappen

babybedje babybedje: gratis babybedje: gratis (op te geven bij reservering) bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week borg kluisje: circa 15,00 € per stuk (ter plekke te betalen) buitenzwembad(ligstoelen, parasol) drinkgelegenheden: bar, pool/snackbar eetgelegenheden: restaurant fitnessruimte (gratis) grote tuin handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week handdoekenservice kinderstoel in het restaurant: gratis kinderzwembad(deels apart) kluisje (op de kamer: tegen betaling) kluisje op de kamer: circa 10,00 € per eenheid () (ter plekke te betalen) kluisje op de kamer: circa 2,00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen) kluisje op de kamer: circa 8,00 € per stuk per week (ter plekke te betalen) lift lobby massage minisupermarkt (binnen de accommodatie) Officiële classificatie: 3 sterren receptie sauna (tegen betaling, circa 5,00 € per keer) schoonmaak kamer 6 keer per week televisiehoek turks stoombad (tegen betaling, circa 5,00 € per keer) wi-fi bij de receptie: gratis wi-fi in openbare ruimte: gratis wi-fi op de kamer (gratis) wi-fi op de kamer: gratis zonneterras: ligstoelen, parasol babybedje babybedje: gratis (op te geven bij reservering) bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week buitenzwembad(ligstoelen, parasol) drinkgelegenheden: bar, pool/snackbar eetgelegenheden: restaurant fitnessruimte (gratis) grote tuin handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week handdoekenservice kinderstoel in het restaurant: gratis kinderzwembad(deels apart) kluisje (op de kamer: tegen betaling) kluisje op de kamer: circa 10,00 € per eenheid () (ter plekke te betalen) kluisje op de kamer: circa 8,00 € per stuk per week (ter plekke te betalen) lift lobby massage minisupermarkt (binnen de accommodatie) Officiële classificatie: 3 sterren receptie sauna (tegen betaling, circa 5,00 € per keer) schoonmaak kamer 6 keer per week televisiehoek turks stoombad (tegen betaling, circa 5,00 € per keer) wi-fi bij de receptie: gratis wi-fi in openbare ruimte: gratis wi-fi op de kamer (gratis) wi-fi op de kamer: gratis zonneterras: ligstoelen, parasol Bar Fitness Sauna Stoombad, Supermarkt Tuin Zwembad Fair travel Kinderen toegestaan Zwembad

Reisadvies naar Spanje

De kleurcode van het reisadvies voor Spanje is groen. Lees het hele reisadvies om te zien wat dit voor u betekent.

Kaart bij reisadvies Spanje

Download de kaart (PDF, 563 kB)

Veiligheid

Groen: geen bijzondere veiligheidsrisico’s

De veiligheidsrisico’s in Spanje zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

Terrorisme

In veel landen in de wereld bestaat een terroristische dreiging. Ook in Spanje zijn in het verleden terroristische aanslagen geweest. Op dit moment is er geen acute dreiging. Toch blijft de kans op een aanslag aanwezig.

Demonstraties

Demonstraties of politieke bijeenkomsten kunnen zonder vooraankondiging ontstaan, vooral in grote steden. Blijf uit de buurt van demonstraties en grote groepen mensen. Volg het nieuws in de lokale media en volg de instructies op van de lokale autoriteiten.

Criminaliteit

Berovingen van automobilisten

Pas op voor criminelen die zich voordoen als agent. Ze gebruiken trucjes om automobilisten te laten stoppen en ze daarna te beroven. Bijvoorbeeld door tegen de achterkant van de auto aan te rijden of een voorwerp tegen de auto te gooien. Wees alert op autosnelwegen en parkeerplaatsen, vooral in Noordoost-Spanje, bij de Spaans-Franse grens en op de snelweg van Barcelona naar Valencia.

Pas op voor personen die u gebaren te stoppen, omdat er iets met uw auto niet in orde zou zijn. Blijf doorrijden en:

 • Bel meteen de Spaanse verkeerspolitie (Dirección General del Tráfico). Die is bereikbaar via de noodnummers Guardia Civil 062 en Policía 112.
 • Laat aan personen buiten de auto duidelijk zien dat u telefoneert.
 • Geef aan de politie het kentekennummer van de auto en uw locatie door.
 • Maak eventueel ook een foto van de auto met het kenteken.
 • Vraag telefonisch om advies.

Wilt u stoppen om eventuele schade aan uw auto te controleren? Rijd eerst door naar een veilige plaats waar meer mensen aanwezig zijn. Bijvoorbeeld een benzinestation.

Wordt u gevolgd door de criminelen of nepagenten? Vergrendel meteen de autodeuren en houd de ramen gesloten. Laat uw paspoort of rijbewijs door het raam zien aan de nepagenten en houd telefonisch contact met de politie. Volg de aanwijzingen van de politie op. Zorg dat er geen waardevolle spullen zichtbaar in de auto liggen.

Drogeren

Soms worden buitenlanders gedrogeerd in bars en daarna beroofd. Blijf alert en onthoud het volgende:

 • Neem geen drank of eten aan van een vreemde of van mensen die u nog maar kort kent. Als u toch een drankje van die persoon wil, loop dan samen naar de bar.
 • Verlies uw drankje niet uit het oog.
 • Houd altijd uw hand over uw glas.
 • Drinkt u iets dat vreemd smaakt of er vreemd uitziet? Stop direct met drinken en gooi het drankje weg.

Zakkenrollers en berovingen op straat

Met name in Barcelona zijn veel zakkenrollers actief. Ook berovingen met geweld komen voor. Wees alert op drukke plekken, zoals de metro, terrassen, winkelstraten of op het strand. Mogelijk probeert iemand u af te leiden, terwijl een ander uw spullen pakt.

Op dit moment wordt de ‘spuugtruc’ veel gebruikt als afleidingsmanoeuvre. Hierbij spuugt een van de dieven op het slachtoffer, waarna een andere dief zogenaamd hulp aanbiedt. Tijdens deze afleidingsmanoeuvre proberen de dieven uw tas of andere waardevolle spullen te stelen.

Dieven gebruiken allerlei tactieken en opereren vaak in duo’s of grotere groepen. Blijf alert en houd uw bezittingen altijd in de gaten.

Neem voor uw veiligheid voorzorgsmaatregelen:

 • Let goed op uw geld en bezittingen. Draag geld, creditcards en andere waardevolle documenten onopvallend op uw lichaam (bijvoorbeeld in een daarvoor geschikt dun tasje of riem onder uw kleding).
 • Draag geen opvallende sieraden, horloges, juwelen of camera’s.
 • Bewaar uw paspoort, vliegticket en geld dat u niet direct nodig heeft op een veilige plek. Zorg dat u een kopie van uw paspoort bij u heeft.
 • Wees extra alert op drukke plaatsen en in drukke metro’s. Zakkenrollers zijn juist op deze plekken actief.
 • Bied geen verzet bij een overval of beroving. Verzet leidt vaak tot (meer) geweld.

Bent u beroofd in Spanje? Dan kunt u het volgende doen:

 • Doe aangifte bij de politie. Dit kan op het lokale politiebureau. Of online in het Spaans, Engels, Frans of Duits op de website van de Spaanse overheid. Daarna moet u nog wel binnen 72 uur naar het politiebureau om de aangifte te ondertekenen. 
 • Bent u in het bezit van een (reis)verzekering? Neem dan contact op met uw reisverzekeraar.
 • Is uw bankpas of creditcard gestolen? Blokkeer deze zo snel mogelijk.
 • Is uw paspoort of identiteitskaart gestolen en reist u binnen enkele dagen terug naar Nederland? Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij en vraag of u terug mag reizen met de politieaangifte en eventueel een kopie van uw paspoort of identiteitskaart.
 • Heeft u een nooddocument nodig voor uw terugreis? Lees hoe u een nooddocument aanvraagt in Spanje.
 • Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Neem contact op met het contactcenter van Nederland Wereldwijd: +31 247 247 247.

Wetten en gebruiken

Drugs

Het gebruik, bezit en verhandelen van drugs is verboden. Er staan zware straffen op het bezit van en handel in verdovende middelen. Dit geldt ook voor softdrugs.

Gezondheid

Gezondheidszorg

De medische voorzieningen in Spanje zijn over het algemeen goed. Aan een behandeling in een privékliniek kunnen hoge kosten verbonden zijn. Sluit een goede reiskostenverzekering af voor de periode dat u in het land bent om te voorkomen dat u voor financiële verrassingen komt te staan.

Reisvaccinaties

GGD-app

Op reis kunt u ziek worden of last krijgen van gezondheidsklachten als diarree, bijtwonden of een zonnesteek. Download de app GGD reist mee. Daarin leest u onder andere wat u kunt doen in deze situaties.

Medicijnen

Gebruikt u medicijnen?

 • Neem voldoende mee, ook voor wat extra dagen.
 • Neem een Europees Medisch Paspoort mee, waarin al uw medische gegevens staan.
 • Check voor welke medicijnen u een verklaring nodig heeft om ze mee te mogen nemen naar Spanje.
 • Neem altijd de originele verpakking mee.

Mondkapjesplicht

 • Het Spaanse ministerie van Volksgezondheid heeft het gebruik van mondkapjes in gezondheidscentra en ziekenhuizen sinds 10 januari 2024 met onmiddellijke ingang officieel verplicht gesteld.
 • In verpleeghuizen, apotheken, zorginstellingen (zoals tandarts- of fysiotherapiepraktijken) worden mondkapjes aangeraden.

Coronavirus

 • Behoort u tot een kwetsbare groep? Meld u bij de lokale gezondheidsautoriteiten (informatie in het Spaans) als u klachten of symptomen heeft die lijken op het coronavirus. Ook als het lichte klachten zijn.
 • Als u niet tot een kwetsbare groep behoort, hoeft u bij klachten of symptomen geen extra maatregelen te nemen. U krijgt wel het advies een mondkapje te dragen en sociale contacten te beperken. Thuisisolatie is niet nodig.
 • Het gebruik van een mondmasker is in Spaanse zorginstellingen en apotheken verplicht.
 • Per regio kan de overheid aanvullende maatregelen nemen. Lees actuele informatie over de lokale coronamaatregelen op de website Travel Safe Spain. Kies "Travel to Spain, select your destination region" en kies uw gebied op de kaart.

Coronatestlocaties in Spanje

Wilt u zich in Spanje laten testen op het coronavirus?

 • Zoek online op “prueba PCR/antígenos” in combinatie met de plaats waar u verblijft.

Wilt u informatie over testlocaties op luchthavens in Spanje? Ga naar deze Engelstalige websites:

 • Eurofins Megalab (Alicante, de Balearen, Bilbao en Valencia)
 • Fly COVID Test Center (Barcelona, Bilbao, de Canarische Eilanden, Jerez, Madrid, Málaga, Santiago de Compostella en Sevilla)

Gerelateerde vakanties