Hotel Las Vegas 4 sterren

Hotel in Salou, Spanje

beoordeling
8.2 - Geweldig
Reistijd: 15 uur (1603 km) AMS > REU - 1 uur 59 min

Over deze vakantie

Heb je altijd al eens op vakantie willen gaan naar het bruisende Salou? Boek dan je verblijf in het 4-sterrenhotel Las Vegas en geniet van een leuke tijd onder de Spaanse zon. Kom je met je partner? Dan kan je samen genieten in het gedeelte dat alleen voor volwassenen is. Vooral het fijne zwembad boven op het dakterras is de place to be. Gaan de kinderen mee op vakantie? Die kunnen zich dan vermaken bij de zwembaden waar jong en oud een verkoelende plons kunnen maken. Als je zin hebt kun je zo af en toe een pauze neem van het luieren op een ligbedje en verder ontspannen op het strand dat bijna voor de deur ligt. Ook het levendige centrum bevindt zich op loopafstand. Vamos vamos!

Deze vakantie boeken

sunwebzomer
Volpension
incl.
€ 49.78 /dag
prijsvrij
Halfpension
incl.
€ 40.13 /dag
prijsvrij
Volpension
incl.
€ 39.25 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Salou
Regio: Costa Dorada
Land: Spanje

Over de regio

Salou

Salou

Salou is een toeristische bestemming in Spanje die bekendstaat om zijn stranden, zonnige weer en bruisende nachtleven. Het is een populair vakantieoord onder jongeren en gezinnen en biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen strandvakantie. Er zijn verschillende stranden om uit te kiezen, elk met hun eigen sfeer en activiteiten. De meeste hotels en resorts in Salou liggen dicht bij het strand en de stad heeft alles te bieden wat je nodig hebt voor een leuke vakantie, van restaurants en bars tot winkels en uitgaansgelegenheden.

Costa Dorada

Costa Dorada

De Costa Dorada is een populaire toeristische bestemming aan de Oost-Spaanse kust. Deze plaats ligt in de provincie Tarragona en heeft een aantal mooie stranden, een aantrekkelijk klimaat en een aantal interessante historische bezienswaardigheden.

Spanje

Spanje

Spain is een populaire toeristische bestemming vanwege de aangename klimaat, de mooie stranden, de historische monumenten en de gezellige steden. Er is voor ieder wat wils en je kunt er heerlijk ontspannen.

Faciliteiten en eigenschappen

animatie, voor kinderen overdag gratis, 's avonds gratis, voor volwassenen overdag gratis, 's avonds gratis babybedje (tegen betaling) babybedje: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering) bagagerie bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week biljart buitenzwembad (aantal 2)(zoet water, ligstoelen (gratis) , parasol (gratis) ) discotheek (in de directe omgeving) diverse winkeltjes (in de directe omgeving) douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst drinkgelegenheden: bar, bar met livemuziek, poolbar eetgelegenheden: restaurant (aantal 1) fitnessruimte (tegen betaling) gameroom handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week huisdieren niet toegestaan jacuzzi kinderzwembad(geheel apart) kluisje (op de kamer) lift (aantal 3) lobby mini club, van 4 t/m 12 jaar, van juli t/m augustus Officiële classificatie: 4 sterren receptie (24 uur geopend) schoonmaak kamer 7 keer per week speeltuin tafeltennis televisiehoek toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 17 jaar circa 1,20 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht) tuin voorzieningen voor mindervaliden (aangepaste badkamer) wi-fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis) animatie, voor kinderen overdag gratis, 's avonds gratis, voor volwassenen overdag gratis, 's avonds gratis babybedje (tegen betaling) babybedje: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering) bagagerie bedlinnen inclusief, verschoning 2 keer per week biljart buitenzwembad (aantal 2)(zoet water, ligstoelen (gratis) , parasol (gratis) ) discotheek (in de directe omgeving) diverse winkeltjes (in de directe omgeving) douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst drinkgelegenheden: bar, bar met livemuziek, poolbar eetgelegenheden: restaurant (aantal 1) fitnessruimte (tegen betaling) gameroom handdoeken inclusief, verschoning 3 keer per week huisdieren niet toegestaan jacuzzi kinderzwembad(geheel apart) kluisje (op de kamer) lift (aantal 3) lobby mini club, van 4 t/m 12 jaar, van juli t/m augustus Officiële classificatie: 4 sterren receptie (24 uur geopend) schoonmaak kamer 7 keer per week speeltuin tafeltennis televisiehoek toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 17 jaar circa 1,20 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht) tuin voorzieningen voor mindervaliden (aangepaste badkamer) wi-fi in openbare ruimte (gratis), op de kamer (gratis)

Reisadvies naar Spanje

De kleurcode van het reisadvies voor Spanje is groen. Lees het hele reisadvies om te zien wat dit voor u betekent.

Kaart bij reisadvies Spanje

Download de kaart (PDF, 563 kB)

Veiligheid

Groen: geen bijzondere veiligheidsrisico’s

De veiligheidsrisico’s in Spanje zijn vergelijkbaar met die in Nederland.

Terrorisme

In veel landen in de wereld bestaat een terroristische dreiging. Ook in Spanje zijn in het verleden terroristische aanslagen geweest. Op dit moment is er geen acute dreiging. Toch blijft de kans op een aanslag aanwezig.

Demonstraties

Demonstraties of politieke bijeenkomsten kunnen zonder vooraankondiging ontstaan, vooral in grote steden. Blijf uit de buurt van demonstraties en grote groepen mensen. Volg het nieuws in de lokale media en volg de instructies op van de lokale autoriteiten.

Criminaliteit

Berovingen van automobilisten

Pas op voor criminelen die zich voordoen als agent. Ze gebruiken trucjes om automobilisten te laten stoppen en ze daarna te beroven. Bijvoorbeeld door tegen de achterkant van de auto aan te rijden of een voorwerp tegen de auto te gooien. Wees alert op autosnelwegen en parkeerplaatsen, vooral in Noordoost-Spanje, bij de Spaans-Franse grens en op de snelweg van Barcelona naar Valencia.

Pas op voor personen die u gebaren te stoppen, omdat er iets met uw auto niet in orde zou zijn. Blijf doorrijden en:

 • Bel meteen de Spaanse verkeerspolitie (Dirección General del Tráfico). Die is bereikbaar via de noodnummers Guardia Civil 062 en Policía 112.
 • Laat aan personen buiten de auto duidelijk zien dat u telefoneert.
 • Geef aan de politie het kentekennummer van de auto en uw locatie door.
 • Maak eventueel ook een foto van de auto met het kenteken.
 • Vraag telefonisch om advies.

Wilt u stoppen om eventuele schade aan uw auto te controleren? Rijd eerst door naar een veilige plaats waar meer mensen aanwezig zijn. Bijvoorbeeld een benzinestation.

Wordt u gevolgd door de criminelen of nepagenten? Vergrendel meteen de autodeuren en houd de ramen gesloten. Laat uw paspoort of rijbewijs door het raam zien aan de nepagenten en houd telefonisch contact met de politie. Volg de aanwijzingen van de politie op. Zorg dat er geen waardevolle spullen zichtbaar in de auto liggen.

Drogeren

Soms worden buitenlanders gedrogeerd in bars en daarna beroofd. Blijf alert en onthoud het volgende:

 • Neem geen drank of eten aan van een vreemde of van mensen die u nog maar kort kent. Als u toch een drankje van die persoon wil, loop dan samen naar de bar.
 • Verlies uw drankje niet uit het oog.
 • Houd altijd uw hand over uw glas.
 • Drinkt u iets dat vreemd smaakt of er vreemd uitziet? Stop direct met drinken en gooi het drankje weg.

Zakkenrollers en berovingen op straat

Met name in Barcelona zijn veel zakkenrollers actief. Ook berovingen met geweld komen voor. Wees alert op drukke plekken, zoals de metro, terrassen, winkelstraten of op het strand. Mogelijk probeert iemand u af te leiden, terwijl een ander uw spullen pakt.

Op dit moment wordt de ‘spuugtruc’ veel gebruikt als afleidingsmanoeuvre. Hierbij spuugt een van de dieven op het slachtoffer, waarna een andere dief zogenaamd hulp aanbiedt. Tijdens deze afleidingsmanoeuvre proberen de dieven uw tas of andere waardevolle spullen te stelen.

Dieven gebruiken allerlei tactieken en opereren vaak in duo’s of grotere groepen. Blijf alert en houd uw bezittingen altijd in de gaten.

Neem voor uw veiligheid voorzorgsmaatregelen:

 • Let goed op uw geld en bezittingen. Draag geld, creditcards en andere waardevolle documenten onopvallend op uw lichaam (bijvoorbeeld in een daarvoor geschikt dun tasje of riem onder uw kleding).
 • Draag geen opvallende sieraden, horloges, juwelen of camera’s.
 • Bewaar uw paspoort, vliegticket en geld dat u niet direct nodig heeft op een veilige plek. Zorg dat u een kopie van uw paspoort bij u heeft.
 • Wees extra alert op drukke plaatsen en in drukke metro’s. Zakkenrollers zijn juist op deze plekken actief.
 • Bied geen verzet bij een overval of beroving. Verzet leidt vaak tot (meer) geweld.

Bent u beroofd in Spanje? Dan kunt u het volgende doen:

 • Doe aangifte bij de politie. Dit kan op het lokale politiebureau in Spanje of per telefoon: +34 902 10 21 12 (bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur). U kunt de telefonische aangifte ook in het Engels doen. Daarna moet u nog wel binnen 48 uur naar het politiebureau om de aangifte te ondertekenen.
 • Bent u in het bezit van een (reis)verzekering? Neem dan contact op met uw reisverzekeraar.
 • Is uw bankpas of creditcard gestolen? Blokkeer deze zo snel mogelijk.
 • Is uw paspoort of identiteitskaart gestolen en reist u binnen enkele dagen terug naar Nederland? Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij en vraag of u terug mag reizen met de politieaangifte en eventueel een kopie van uw paspoort of identiteitskaart.
 • Heeft u een nooddocument nodig voor uw terugreis? Lees hoe u een nooddocument aanvraagt in Spanje.
 • Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Neem contact op met het contactcenter van Nederland Wereldwijd: +31 247 247 247.

Wetten en gebruiken

Drugs

Het gebruik, bezit en verhandelen van drugs is verboden. Er staan zware straffen op het bezit van en handel in verdovende middelen. Dit geldt ook voor softdrugs.

Gezondheid

Gezondheidszorg

De medische voorzieningen in Spanje zijn over het algemeen goed. Aan een behandeling in een privékliniek kunnen hoge kosten verbonden zijn. Sluit een goede reiskostenverzekering af voor de periode dat u in het land bent om te voorkomen dat u voor financiële verrassingen komt te staan.

Reisvaccinaties

GGD-app

Op reis kunt u ziek worden of last krijgen van gezondheidsklachten als diarree, bijtwonden of een zonnesteek. Download de app GGD reist mee. Daarin leest u onder andere wat u kunt doen in deze situaties.

Medicijnen

Gebruikt u medicijnen?

 • Neem voldoende mee, ook voor wat extra dagen.
 • Neem een Europees Medisch Paspoort mee, waarin al uw medische gegevens staan.
 • Check voor welke medicijnen u een verklaring nodig heeft om ze mee te mogen nemen naar Spanje.
 • Neem altijd de originele verpakking mee.

Coronavirus

 • Behoort u tot een kwetsbare groep? Meld u bij de lokale gezondheidsautoriteiten (informatie in het Spaans) als u klachten of symptomen heeft die lijken op het coronavirus. Ook als het lichte klachten zijn.
 • Als u niet tot een kwetsbare groep behoort, hoeft u bij klachten of symptomen geen extra maatregelen te nemen. U krijgt wel het advies een mondkapje te dragen en sociale contacten te beperken. Thuisisolatie is niet nodig.
 • Het gebruik van een mondmasker is in Spaanse zorginstellingen en apotheken verplicht.
 • Per regio kan de overheid aanvullende maatregelen nemen. Lees actuele informatie over de lokale coronamaatregelen op de website Travel Safe Spain. Kies "Travel to Spain, select your destination region" en kies uw gebied op de kaart.

Coronatestlocaties in Spanje

Wilt u zich in Spanje laten testen op het coronavirus?

 • Zoek online op “prueba PCR/antígenos” in combinatie met de plaats waar u verblijft.

Wilt u informatie over testlocaties op luchthavens in Spanje? Ga naar deze Engelstalige websites:

 • Eurofins Megalab (Alicante, de Balearen, Bilbao en Valencia)
 • Fly COVID Test Center (Barcelona, Bilbao, de Canarische Eilanden, Jerez, Madrid, Málaga, Santiago de Compostella en Sevilla)

Gerelateerde vakanties

8.4

Estival Park

hotel & appartement
4 sterren
€ 22,63
€ 18,63