Tres Torres 4 sterren

Hotel in Santa Eulalia, Spanje

beoordeling
7.2 - Goed
Reistijd: 21 uur (2068 km)

Over deze vakantie

Zeg maar hallo tegen hotel Tres Torres! Dit fijne 4-sterrenhotel in Santa Eulalia is recentelijk gerenoveerd en beschikt over een vernieuwd zwembad, mooie kamers en een restaurant met een trendy inrichting. Hier kun je heerlijk uitrusten en genieten. Santa Eulalia is een gezellige badplaats op Ibiza waar je uitstekend kunt vertoeven. Rust lekker uit aan het strand of zoek een fijn plekje uit aan het zwembad van hotel Tres Torres. Wil jij op vakantie naar Ibiza, maar heb je geen zin in de drukte? Dan is hotel Tres Torres een fijn hotel om in te overnachten. Bekijk de aanbiedingen en boek jouw vakantie naar Santa Eulalia!

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Logies
incl.
€ 79.75 /dag
prijsvrij
Halfpension
incl.
€ 125.75 /dag
tui
LO
incl.
€ 96.38 /dag
tui
€ 487.00 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Regio: Ibiza
Land: Spanje

Over de regio

Santa Eulalia

Santa Eulalia

Santa Eulalia is een klein plaatsje in de deelstaat Puebla in Mexico. Het is bekend om zijn koloniale gebouwen en sfeervolle straatjes. Santa Eulalia is ook bekend vanwege de nabijgelegen steengroeven waaruit kleurrijke onyx wordt gewonnen. In het dorpje zelf zijn verschillende winkeltjes te vinden waar deze edelsteen te koop is. Santa Eulalia is een rustige en sfeervolle plek die een bezoek waard is als je in de buurt bent.

Ibiza

Ibiza

Ibiza is de meest bezochte van de Balearen vanwege zijn uitgaansleven, stranden en natuur. In de zomermaanden is het eiland overspoeld met toeristen die komen om te feesten en te genieten van de zon. Er zijn talloze clubs en bars om uit te kiezen, en het eiland biedt ook mooie stranden en een prachtige natuur.

Spanje

Spanje

Spain is een populaire toeristische bestemming vanwege de aangename klimaat, de mooie stranden, de historische monumenten en de gezellige steden. Er is voor ieder wat wils en je kunt er heerlijk ontspannen.

Faciliteiten en eigenschappen

, Bar Bar, Fitness, Zwembad Kinderen toegestaan Zwembad

Reisadvies naar Spanje

Reist u naar Spanje? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Spanje

Download de kaart (PDF, 563 kB)

Terrorisme

Volgens de Spaanse autoriteiten is de kans op een terroristische aanslag in Spanje groot.

Wat kunt u doen?

Criminaliteit

Berovingen automobilisten

In Spanje gebruiken criminelen trucs om automobilisten te beroven. Bijvoorbeeld door te doen alsof ze politieagent zijn. Ze laten u stoppen omdat er iets mis is met uw auto. Of ze rijden met opzet tegen uw auto, of gooien er iets tegenaan.

Dit gebeurt vooral in Noordoost-Spanje, bij de Spaans-Franse grens en op de snelweg van Barcelona naar Valencia.

Wat kunt u doen?

  • Doe de autodeuren op slot en houd de ramen dicht.
  • Bel meteen de noodnummers van de politie: 112 (Policía) of 062 (Guardia Civil).
  • Volg de aanwijzingen van de politie.

Berovingen en zakkenrollers

Houd rekening met zakkenrollers, vooral in Barcelona. Ook gewelddadige berovingen komen voor. Wees alert op drukke plaatsen, zoals in de metro, op terrassen, in winkelstraten en op het strand.

Kijk in de grote steden uit voor de ‘spuugtruc’. Hierbij spuugt iemand op u, een ander biedt 'hulp' aan. En intussen steelt een dief uw tas of telefoon.

Bent u beroofd? Doe aangifte bij het lokale politiebureau. Of doe online aangifte bij de politie in het Spaans, Engels, Frans of Duits op de website van de Spaanse overheid. Daarna moet u binnen 72 uur naar het politiebureau om de aangifte te ondertekenen.

Voorkom dat u slachtoffer wordt van criminaliteit

Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in Spanje geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. U kunt hiervoor een zware straf krijgen. Dit geldt ook voor softdrugs.

Alcoholgebruik

U mag in Spanje geen alcohol drinken op straat. U kunt hiervoor een boete krijgen. In sommige badplaatsen mag u wel alcohol drinken op straat, zolang u niet voor overlast zorgt.

Gebruik van headset tijdens het rijden

U mag in Spanje geen voertuig besturen als u een headset, koptelefoon of airpods draagt.

Natuurgeweld

Bosbranden

In Spanje zijn bijna elk jaar bosbranden. Vooral in de zomermaanden als het lang droog is. Bekijk de actuele bosbranden op de website van de European Forest Fire Information System (EFFIS) (informatie in het Engels).

Regen en overstromingen

Als het veel regent kunnen er overstromingen zijn. Lees het weerbericht van Spanje op de website Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) (informatie in het Spaans).

Vulkanen

Op de Canarische Eilanden liggen actieve vulkanen. Lees actuele informatie over vulkanen op de website van:

Gerelateerde vakanties

9
€ 42,13
8.5

Tropic Garden

hotel & appartement
4 sterren
€ 45,13