Kempinski Seychelles Resort 5 sterren

hotel in Baie Lazare, Seychellen

beoordeling
10 - Uitmuntend

Over deze vakantie

Parbleu! Hier weten ze wat luxe is. Met prachtig ingerichte kamers, zachte ligbedjes op het strand en culinaire hoogstandjes van de Seychelse chef, weet dit resort hoe je gasten in de watten moet leggen. Duiken, snorkelen, tennissen of kajakken het Kempinski Resort regelt het voor je met liefde. Proef hier 's avonds de Hot Stone Steak, de specialiteit van het huis. Sluit de dag af met live muziek, snacks en een tropische cocktail bij de Planters bar and longe. Heerlijk genieten!

Deze vakantie boeken

tui
LO
incl.
€ 323.7 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Baie Lazare
Regio: Mahe
Land: Seychellen

Over de regio

Baie Lazare

Baie Lazare is een toeristische bestemming in Seychellen. Het is een rustige plek met mooie stranden en helder water. Daarnaast zijn er een aantal goede restaurants en bars te vinden. Lazare is een perfecte plek voor een ontspannen vakantie.

Mahe

Mahe

Mahe is de grootste en meest bevolkte eiland van de Seychellen. Het eiland biedt een aantal toeristische trekpleisters, zoals het Strand van Beau Vallon, het Nationaal Park van Morne Seychellois en het mooie kristalheldere water dat perfect is voor snorkelen en duiken.

Seychellen

Seychellen

Seychellen is een toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden, onderwaterwereld en luxe resorts. Het eiland Mahe is de grootste en meest bezochte bestemming, waar je kunt genieten van de pittoreske strandjes, het heldere water en de bruisende nachtleven. De kleinere eilanden bieden een rustiger en meer ontspannen sfeer, met prachtige wandelingen, ongerepte natuur en kleine, afgelegen stranden.

Faciliteiten en eigenschappen

, Bar Fitness Restaurant Tennis Volleybal, Zwembad Fair travel Kinderen toegestaan Zwembad

Reisadvies naar Seychellen

Reist u naar de Seychellen? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Seychellen

Download de kaart (PDF, 584 kB)

Criminaliteit

Zakkenrollers en berovingen

Houd op de Seychellen rekening met zakkenrollers en berovingen. Vermijd arme wijken en rustige gebieden die ’s avonds slecht verlicht zijn.

Piraten

In de Indische Oceaan zijn piraten actief. Vaart u met een zeiljacht bij de Seychellen? Dan loopt u het risico dat uw jacht gekaapt wordt. Vraag vooraf wat de situatie is voordat u het water op gaat. Blijf in het zicht van de kust. Lees informatie over risico’s op kaping op de website Maritime Security Centre Horn of Africa (informatie in het Engels).

Voorkom dat u slachtoffer wordt van criminaliteit

Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in op de Seychellen geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. Op de Seychellen zijn straffen veel zwaarder dan in Nederland. U kunt een gevangenisstraf tot 30 jaar krijgen.

Lhbtiq+

Bent u een lhbtiq+ persoon? En wilt u naar de Seychellen reizen? Niet iedereen heeft een positieve houding tegenover uw seksuele voorkeur of identiteit. Lees de tips op de pagina Kan ik veilig reizen als lhbtiq+ persoon? om risico’s te verkleinen.

Natuurgeweld

Overstromingen

Tijdens het regenseizoen van november tot maart kan er in het in het noordwesten van de Seychellen veel regen vallen. Er kunnen dan overstromingen voorkomen. Wegen kunnen onbegaanbaar raken.

Sterke stromingen

Bij de Seychellen komen sterke stromingen voor. Pas op als u in zee gaat zwemmen.

In geval van nood

Lokale hulpdiensten

Heeft u direct hulp nodig op de Seychellen? Neem contact op met de lokale hulpdiensten:

  • Algemeen alarmnummer: 999

Nood- of crisissituatie

  • Bent u op de Seychellen en bent u in nood? Bijvoorbeeld: u bent opgenomen in het ziekenhuis, of u bent bestolen. Lees wat u kunt doen in geval van nood.
  • Komt u in een crisissituatie terecht (zoals politieke onrust, een terroristische aanslag of natuurgeweld)? Lees wat u kunt doen in een crisissituatie.
  • Laat uw familie/vrienden weten hoe het met u gaat.
  • Volg altijd de aanwijzingen van de lokale autoriteiten.
  • Maakt u een georganiseerde reis? Houd contact met uw reisorganisatie.
  • Heeft u hulp nodig? Neem contact op met uw reisverzekeraar of met de Nederlandse ambassade of het Nederlandse honorair-consul.

Contactgegevens Nederlandse ambassade in geval van nood

Nederlandse ambassades en consulaten-generaal zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via het contactcenter van NederlandWereldwijd op telefoonnummer +31 247 247 247 of via WhatsApp: +31 6 82 38 77 96.

Geen Nederlandse ambassade op de Seychellen

Er is geen Nederlandse ambassade op de Seychellen. Neem in geval van nood contact op met de Nederlandse ambassade in Nairobi, Kenia.

In een noodgeval kunt u ook terecht bij de honorair consul van Nederland in Mahé (informatie in het Engels).