Christelijke reis 8 daagse vliegreis Madeira

Christelijke reizen - Sao Vicente, Portugal

beoordeling
8.7 - Geweldig

Over deze vakantie

Het Portugese subtropische bloemeneiland Madeira ligt middenin de Atlantische Oceaan. Het eiland kenmerkt zich door een prachtige natuur. Tussen het blauw van de zee en het smaragdgroen van de vegetatie vallen de bontgekleurde bloemen meteen op. Een groot deel van het grondgebied is beschermd gebied, waaronder het grootste laurierbos ter wereld. Je kunt prachtige wandelingen maken langs de levadas, dat zijn oude irrigatiekanaaltjes. Maak ook kennis met de stad Funchal en het erfgoed uit de tijd van de ontdekkingsreizen.

Deze vakantie boeken

tui
-
incl.
€ 99.25 /dag
tui
€ 95.50 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Over de regio

Sao Vicente

Sao Vicente is een prachtige toeristische bestemming in Portugal. Er is van alles te doen en te zien, en er is voor ieder wat wils. Sao Vicente heeft een mooie natuur, interessante bezienswaardigheden, en leuke activiteiten. Er is bijvoorbeeld een mooie strand, en er zijn verschillende winkels en restaurants. Sao Vicente is zeker een bezoek waard!

Madeira

Madeira

Madeira is een Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ongeveer 850 km ten westen van Marokko en ongeveer 1000 km ten noordoosten van de Kanarijse Eilanden. Madeira bestaat uit twee hoofdeilanden, Madeira en Porto Santo, en twee kleinere eilandjes, Desertas en Selvagens. Het eiland is beroemd om zijn subtropische vegetatie, mooie wandelpaden en heerlijke wijn. Madeira is een populaire toeristische bestemming, met veel hotels, restaurants en winkels. Er zijn ook een aantal mooie stranden om te relaxen en genieten van de zon.

Portugal

Portugal

Portugal is een perfecte toeristische bestemming, dankzij het aangename klimaat, de schitterende stranden, de historische steden en het uitstekende voedsel. Er is genoeg te zien en te doen in Portugal, ongeacht of je van wandelen, zwemmen, winkelen of cultuur houdt. In de warme zomermaanden is het heerlijk vertoeven aan de Portugese kust en er zijn ook veel mooie eilanden om te bezoeken. De Portugese keuken is erg lekker en er worden veel verschillende gerechten bereid met rijst, vis en vlees. Er zijn ook veel wijn- en olijfboomgaarden in Portugal, waardoor het land een unieke sfeer heeft.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan

Reisadvies naar Portugal

Reist u naar Portugal? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Portugal

Download de kaart (PDF, 316 kB)

Terrorisme

In Portugal is geen acute dreiging van terrorisme. Maar net zoals in veel andere landen, kan ook hier een terroristische aanslag plaatsvinden. Wees alert op plaatsen waar veel mensen zijn.

Criminaliteit

Zakkenrollers

Pas op voor zakkenrollers, vooral in de Algarve en in grote steden zoals Porto en Lissabon. Wees alert op plekken waar veel mensen komen. Bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, bij evenementen, en op toeristische plekken.

Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in Portugal geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. De straffen in Portugal kunnen oplopen tot 12 jaar gevangenisstraf.

Natuurgeweld

Bosbranden

In Portugal komen bijna elk jaar bosbranden voor. Vooral in de zomermaanden kunnen bosbranden voor veel schade zorgen. Lees informatie over bosbranden op de website Fogos (informatie in het Portugees). Of download de Fogos-app.

Gerelateerde vakanties