8 daagse singlereis Wandelen in de Algarve

Last minute - Silves, Portugal

Over deze vakantie

Azuurblauw water, kleurrijke sinaasappelvelden, indrukwekkende rotsformaties en schilderachtige dorpjes… de Algarve is een paradijs voor natuur en wandel liefhebbers! Ga mee op ontdekkingsreis en laat je verrassen door de ongerepte natuur van de Portugese Algarve. Je gaat het eiland verkennen door middel van gevarieerde wandelroutes. Tel hierbij op het heerlijke klimaat, de mediterrane keuken en de gezellige sfeer van een groepsreis. Jij gaat toch zeker ook mee?  

Deze vakantie boeken

tui
-
incl.
€ 80.88 /dag
tui
€ 945.00 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Stad: Silves
Regio: Algarve
Land: Portugal

Over de regio

Silves

Silves is een kleine stad gelegen in het zuiden van Portugal. De stad heeft een rijke historie en is vooral bekend om zijn middeleeuwse kasteel. Er zijn ook een aantal kleine musea die de geschiedenis van de stad uitleggen. Silves is een populaire toeristische bestemming vanwege zijn rustige sfeer en de mooie natuur in de omgeving.

Algarve

Algarve

Algarve is een zonnige en droge bestemming in Portugal, met een aangename temperatuur het hele jaar door. Het is een geliefde plek onder toeristen vanwege de mooie stranden, het heldere water en de vele activiteiten die je hier kunt ondernemen, zoals golf, duiken, wandelen en paardrijden.

Portugal

Portugal

Portugal is een perfecte toeristische bestemming, dankzij het aangename klimaat, de schitterende stranden, de historische steden en het uitstekende voedsel. Er is genoeg te zien en te doen in Portugal, ongeacht of je van wandelen, zwemmen, winkelen of cultuur houdt. In de warme zomermaanden is het heerlijk vertoeven aan de Portugese kust en er zijn ook veel mooie eilanden om te bezoeken. De Portugese keuken is erg lekker en er worden veel verschillende gerechten bereid met rijst, vis en vlees. Er zijn ook veel wijn- en olijfboomgaarden in Portugal, waardoor het land een unieke sfeer heeft.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan

Reisadvies naar Portugal

Reist u naar Portugal? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Portugal

Download de kaart (PDF, 316 kB)

Terrorisme

In Portugal is geen acute dreiging van terrorisme. Maar net zoals in veel andere landen, kan ook hier een terroristische aanslag plaatsvinden. Wees alert op plaatsen waar veel mensen zijn.

Criminaliteit

Zakkenrollers

Pas op voor zakkenrollers, vooral in de Algarve en in grote steden zoals Porto en Lissabon. Wees alert op plekken waar veel mensen komen. Bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, bij evenementen, en op toeristische plekken.

Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in Portugal geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. De straffen in Portugal kunnen oplopen tot 12 jaar gevangenisstraf.

Natuurgeweld

Bosbranden

In Portugal komen bijna elk jaar bosbranden voor. Vooral in de zomermaanden kunnen bosbranden voor veel schade zorgen. Lees informatie over bosbranden op de website Fogos (informatie in het Portugees). Of download de Fogos-app.

Gerelateerde vakanties

Solaqua

Aparthotel
4 sterren
€ 22,00
8.6
€ 17,50
€ 46,13