Atlantis 4 sterren

appartement in Pestani, Noord-macedonie

beoordeling
8.8 - Geweldig
Reistijd: 24 uur (2351 km) AMS > OHD - 2 uur 32 min

Over deze vakantie

Het voelt als thuiskomen in de ruime, luxe appartementen nabij Pestani. Deze zijn eigentijds ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Het is de ideale plek voor een heerlijke, luxe en ontspannen vakantie. En vergeet niet het prachtige uitzicht over het Meer van Ohrid en de bergen, met het Nationale Park Galicica als je achtertuin! De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen en hebben een ruim balkon met zicht op het meer. Het verse brood wordt iedere ochtend bij je bezorgd. Op loopafstand bevindt zich het gezellige vissersdorpje Pestani met diverse winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. 's Avonds kun je hier dineren in een van de gezellige restaurants.

Deze vakantie boeken

tui
LO
incl.
€ 79.5 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Type vakantie: Zonvakantie Last minute
Accomodatie: Appartement
Stad: Pestani

Over de regio

Pestani

Pestani

Pestani is een toeristische bestemming in Noord-Macedonie. Het dorp ligt aan de kust van het galerijmeer Ohrid en biedt een prachtig uitzicht over het meer en de stad Ohrid. Pestani is een rustige plek met mooie natuur en een aantal goede restaurants en bars. De stranden zijn klein maar schoon en er is een kleine jachthaven. Pestani is een geweldige plek voor een ontspannen vakantie.

Meer van Ohrid

Meer van Ohrid

Ohrid is een stad in Noord-Macedonie met een rijke geschiedenis en cultuur. De stad is gelegen aan het gelijknamige meer, dat wordt beschouwd als een van de mooiste meren in Europa. Ohrid is een populaire toeristische bestemming, met vele bezienswaardigheden zoals de Sveti Sofia kerk, het Samuil fort en de Zlatko Manastirski waterfalls.

Noord Macedonië

Noord Macedonië

Noord-Macedonië is een kleine, relatief onbekende Republiek in het noordwesten van de Balkan. Het land grenst aan Servië, Montenegro, Albanië en Griekenland. Noord-Macedonië heeft een rijke en interessante geschiedenis en cultuur, die teruggaat tot de oudste beschavingen van Europa. De natuur is er prachtig, met bergketens, meren en bossen. Er zijn veel mooie plekken om te bezoeken, zoals de hoofdstad Skopje, de oude stad Ohrid, de rotsige kust of de mooie natuurparken. Noord-Macedonië is een aantrekkelijke bestemming voor toeristen die graag nieuwe en onontdekte plekken verkennen.

Faciliteiten en eigenschappen

, Bar, Fietsverhuur, Fitness Kinderen toegestaan

Reisadvies naar Noord-Macedonië

Reist u naar Noord-Macedonië? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Noord-Macedonië

Download de kaart (PDF, 175 kB)

Terrorisme

In Noord-Macedonië is geen acute dreiging van terrorisme. Maar net zoals in veel andere landen, kan ook hier een terroristische aanslag plaatsvinden. Wees alert op drukke plaatsen en volg altijd de aanwijzingen van de lokale autoriteiten.

Criminaliteit

Houd rekening met zakkenrollers en diefstal, vooral op drukke plekken. Bezoek ook geen afgelegen straten, wijken of parken.

Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in Noord-Macedonië geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. In Noord-Macedonië zijn straffen veel zwaarder dan in Nederland.

Lhbtiq+

Bent u een lhbtiq+ persoon? En wilt u naar Noord-Macedonië reizen? U kunt daar te maken krijgen met discriminatie en agressie. Niet iedereen heeft een positieve houding tegenover uw seksuele voorkeur of identiteit. Lees de tips op de pagina Kan ik veilig reizen als lhbtiq+ persoon? om risico’s te verkleinen.

Natuurgeweld

Aardbevingen

In Noord-Macedonië komen regelmatig kleine aardbevingen voor. Volg de berichten in de lokale media en informeer u over de situatie. Lees informatie over aardbevingen op de volgende websites (informatie in het Engels):

Bosbranden, overstromingen en aardverschuivingen

In Noord-Macedonië is een risico op bosbranden, overstromingen en aardverschuivingen. Bent u op dat moment in Noord-Macedonië?

  • Volg altijd de aanwijzingen van de lokale autoriteiten, bijvoorbeeld de brandweer of politie.
  • Houd de (lokale) media in de gaten. De situatie kan snel veranderen.
  • Heeft u een vraag over de actuele situatie? Neem contact op met de lokale autoriteiten, uw hotel of reisorganisatie.
  • Pas bij aardverschuivingen op voor vallende stenen.

Gerelateerde vakanties

9.9
€ 70,00
€ 77,75
8.3
€ 75,00