Singlereis Wandelweekend Valkenburg

Autovakantie - Valkenburg, Nederland

beoordeling
8.3 - Geweldig
Reistijd: 2 uur (184 km)

Over deze vakantie

Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land ook, er is een grote diversiteit aan landschappen. Neem het altijd gemoedelijke Zuid Limburg. Fraaie wandelingen door het groene heuvelland met onder andere bossen, prachtige kastelen, oneindige weilanden en de sfeervolle stad Maastricht. Natuurlijk nemen we óók de tijd om zo nu en dan ergens neer te strijken voor een welverdiend kopje koffie met een lekker stukje vlaai op een van de vele terrasjes... Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellig, afwisselend én sportief tussendoortje. Dus pak in die wandelschoenen en wandel met ons mee!

Deze vakantie boeken

tui
-
€ 56.33 /dag
tui
€ 49.75 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Over de regio

Valkenburg

Valkenburg

Valkenburg is een kleine stad in het zuiden van Nederland met een rijke historie. De stad is bekend om zijn kasteelruïnes, zijn Romeinse badhuizen en zijn prachtige natuur. In Valkenburg vind je ook veel winkels en restaurants.

Limburg

Limburg

Limburg is een prachtige bestemming in Nederland, met veel te zien en te doen. Er zijn mooie wandel- en fietspaden, en er zijn ook veel historische bezienswaardigheden. Het klimaat is aangenaam, en het landschap is heel divers.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan

Gerelateerde vakanties