5 dg singlereis Fietsen in Valkenburg & Maastricht

Last minute - Valkenburg, Nederland

beoordeling
8.2 - Geweldig
Reistijd: 2 uur (184 km)

Over deze vakantie

Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de streek rijk is. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers een ideale fietsregio. Ontdek de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden. Bovendien heeft iedere gemeente zijn eigen bijzondere eigenschappen, waardoor je binnen een straal van 30 kilometer steeds weer opnieuw wordt verrast. Dé hoogtepunten van deze reis zijn natuurlijk Valkenburg en Maastricht, waar het naast sportief ook bourgondisch genieten is.

Deze vakantie boeken

tui
-
€ 52.4 /dag
tui
€ 42.80 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Over de regio

Valkenburg

Valkenburg

Valkenburg is een kleine stad in het zuiden van Nederland met een rijke historie. De stad is bekend om zijn kasteelruïnes, zijn Romeinse badhuizen en zijn prachtige natuur. In Valkenburg vind je ook veel winkels en restaurants.

Limburg

Limburg

Limburg is een prachtige bestemming in Nederland, met veel te zien en te doen. Er zijn mooie wandel- en fietspaden, en er zijn ook veel historische bezienswaardigheden. Het klimaat is aangenaam, en het landschap is heel divers.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan

Gerelateerde vakanties