Christelijke reis 7 dg Varen IJsselmeer en Texel

Christelijke reizen - Zutphen, Nederland

Over deze vakantie

Vaar mee met deze IJsselmeer & Texel reis waarbij we varen over het IJsselmeer en een kijkje nemen op Texel. We bezoeken tal van historische vissersdorpen aan het IJsselmeer en we gaan genieten van pittoreske straatjes, een 'visje op de hoek' en mooie traditionele klederdrachten. Bovendien steken we bij de Kop van Noord Holland de Waddenzee over en brengen we een bezoek aan Texel. Geniet van deze mooie vaarreis en de uitstekende verzorging aan boord van het comfortabele MS Rhine Princess***.

Deze vakantie boeken

tui
€ 112.43 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Stad: Zutphen
Regio: Friesland
Land: Nederland

Over de regio

Zutphen

Zutphen is een mooie stad in Nederland waar je veel verschillende dingen kunt doen. Er zijn mooie gebouwen en monumenten, leuke winkels en restaurants, en je kunt er ook genieten van de mooie natuur. Het is een leuke plek om even weg te zijn van de drukte van de stad en te genieten van alles wat Zutphen te bieden heeft.

Friesland

Friesland

Friesland is een geweldige bestemming voor toeristen die van natuur, cultuur en geschiedenis houden. Er zijn veel mooie plekken om te bezoeken, zoals de Waddeneilanden, de Friese meren en de Leeuwarder heide. Er is ook veel te doen in de steden Leeuwarden en Groningen. Bezoekers kunnen genieten van de mooie stranden, de gezellige cafés en restaurants, de interessante musea en de levendige markten.

Nederland

Nederland

Nederland is een klein, maar gezellig land in West-Europa. Het is vooral bekend van de mooie steden Amsterdam en Rotterdam, maar er zijn ook vele andere interessante plekken te bezoeken. Er zijn verschillende musea, leuke winkels en restaurants, en er is altijd wel iets te doen. Het weer is meestal erg mooi in de zomer, maar het kan ook best koud zijn in de winter. Over het algemeen is Nederland een veilige en aangename plek om te verblijven.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan