Paradis Plage Surf Yoga en Spa 5 sterren

Resort in Imi Ouaddar, Marokko

Reistijd: 33 uur (3274 km) AMS > AGA - 3 uur 40 min

Over deze vakantie

Het Paradis Plage Resort is een uniek surf, yoga en spa resort in Marokko. Het ligt in de badplaats Agadir, vlakbij het surfersdorp Taghazout. Dit is een van de populairste surfspots in Marokko. Aan het lange zandstrand ligt een gezellige bar waar je terecht kan voor een verfrissend drankje. Ga op surfles, relax in de spa en geniet van de heerlijke zon! De kinderen vermaken zich wel in de miniclub of de spelletjesruimte.

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Logies
incl.
€ 96 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Resort
Stad: Imi Ouaddar
Land: Marokko

Over de regio

Imi Ouaddar

Imi Ouaddar

Imi Ouaddar is een klein dorpje in het noorden van Marokko. Het is een populaire toeristische bestemming vanwege de unieke ligging tussen de Rifbergen en de Atlantische Oceaan. Imi Ouaddar heeft een aantal kleine stranden waar toeristen kunnen zwemmen en genieten van het uitzicht op de Rifbergen. Er zijn een paar kleine winkels en restaurants in het dorpje, maar de meeste toeristen komen hier om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Atlantische Kust

Atlantische Kust

De zuidelijke kust van Marokko, gelegen aan de Atlantische Oceaan, is een populaire toeristische bestemming vanwege de prachtige stranden, het heldere water en de vele mogelijkheden om watersport te beoefenen. Ook de steden Essaouira en Agadir zijn populair onder toeristen en bieden een scala aan winkels, restaurants en bars.

Marokko

Marokko

Marrakech is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie. De stad biedt alles wat je zoekt: historie, cultuur, gastronomie, shoppen en natuurlijk zon, zee en strand. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Bezoek de Grote Moskee en de Koutoubia toren, shop in de Souks of Marrakech, bewonder de Saadian tombs en geniet van heerlijke Marokkaanse gerechten. Vergeet ook niet de prachtige stranden te bezoeken, zoals Essaouira of Agadir. Of maak een excursie naar de Sahara Desert of de Atlas Mountains.

Reisadvies naar Marokko

Reist u naar Marokko? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Marokko

Download de kaart (PDF, 409 kB)

Regionale risico's

Rood: niet reizen

Wat uw situatie ook is: reis niet naar gebieden met kleurcode rood. Het is er te gevaarlijk. De Nederlandse ambassade kan u niet helpen als u in de problemen komt.

Voor het grensgebied met Mauritanië geldt kleurcode rood. In sommige delen van de Westelijke Sahara in de buurt van de grens met Mauritanië bestaan (hoge) veiligheidsrisico’s. Regelmatig zijn er geweldsincidenten. Ook liggen er nog mijnen en onontplofte munitie in dit gebied.

Oranje: alleen noodzakelijk reizen

Reis alleen naar gebieden met kleurcode oranje als dit noodzakelijk is. Bijvoorbeeld voor de uitvaart van een familielid. Of als u er dringend heen moet voor uw werk. Het is niet veilig er op vakantie te gaan. De Nederlandse ambassade kan u minder goed helpen als u in de problemen komt.

Voor het grensgebied tussen Marokko en Algerije geldt kleurcode oranje. De landsgrenzen tussen Marokko en Algerije zijn sinds 1994 gesloten. Dit grensgebied is een militaire zone.

Geel: let op, er zijn risico’s

U kunt reizen naar gebieden met kleurcode geel. Maar let op: er zijn bijzondere veiligheidsrisico's.

De kleurcode van het reisadvies voor de rest van Marokko is geel. Lees verder in het reisadvies met welke risico’s u te maken kunt krijgen.

Terrorisme

In Marokko is er een risico op terroristische aanslagen. De Marokkaanse veiligheidsdienst kan veiligheidsmaatregelen nemen zoals extra bewaking. Wees alert op drukke plaatsen en volg altijd de aanwijzingen van de lokale autoriteiten.

Criminaliteit

Houd in heel Marokko rekening met zakkenrollers en diefstal, vooral op drukke plekken en toeristische gebieden. Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in Marokko geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. In Marokko zijn straffen veel zwaarder dan in Nederland. U riskeert een hoge boete of een lange gevangenisstraf.

Alcohol

U mag in Marokko geen alcohol op straat drinken. Dit is verboden en strafbaar. Binnen in een huis, bar of hotel mag dat wel.

Identificatieplicht

Lokale Marokkaanse autoriteiten voeren regelmatig identiteitscontroles uit. Vooral als u een stad binnen- of uitrijdt.

  • Draag altijd (een kopie van) uw paspoort bij u.
  • Volg de instructies van de lokale autoriteiten.

Lhbtiq+

Bent u een lhbtiq+ persoon? En wilt u naar Marokko reizen? U kunt daar te maken krijgen met strenge straffen. Op seksuele handelingen tussen personen van hetzelfde geslacht staat een gevangenisstraf van maximaal 3 jaar. Houd ook rekening met discriminatie en agressie. Niet iedereen heeft een positieve houding tegenover uw seksuele voorkeur of identiteit. Lees de tips op de pagina Kan ik veilig reizen als lhbtiq+ persoon? om risico’s te verkleinen.

Islamitische wetten en gebruiken

Marokko volgt de islamitische wetten en gebruiken. Houd rekening met het volgende:

  • Seksuele relaties buiten het huwelijk zijn in Marokko strafbaar. Wilt u samen met uw echtgeno(o)t(e) in een hotel of andere accommodatie verblijven? Neem indien mogelijk een kopie van uw huwelijksakte of bewijs van geregistreerd partnerschap mee. Heeft u dit niet? Dan krijgt u mogelijk aparte kamers.
  • Respecteer de lokale tradities en gebruiken. Vooral tijdens de ramadan en op religieuze locaties.
  • Vertoon in het openbaar geen lichamelijk contact.

Foto’s maken

Fotografeer of film in Marokko geen overheidsgebouwen, militaire objecten en overheidsmedewerkers zoals de politie en het leger. Dit is verboden en strafbaar.

Gerelateerde vakanties