Malahini Kuda Bandos 4 sterren

Hotel in Bandos, Malediven

Over deze vakantie

Op het heerlijke eiland Bandos heb je volop tijd om te genieten van elkaar! Het Malahini Kuda Bandos ligt op slechts 10 minuten varen van het vliegveld. Deze heerlijke plek is uitermate geschikt voor koppels en wie weet wel je huwelijksreis! Ervaar het heerlijke eiland-gevoel en geniet op het fijne strand. 

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Logies
incl.
€ 227.88 /dag
prijsvrij
Halfpension
incl.
€ 157.25 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Stad: Bandos
Land: Malediven

Over de regio

Bandos

Bandos is een populaire toeristische bestemming in de Malediven. Het eiland is bekend om zijn prachtige stranden en turquoise wateren. Er zijn verschillende resorts op Bandos, waar bezoekers kunnen verblijven. Er zijn ook verschillende watersportactiviteiten beschikbaar, zoals snorkelen en duiken. bron: wikipedia e.a.

Noord Male Atol

Noord Male Atol

Noord Male Atol is een toeristische bestemming in de Malediven. Het is gelegen op het eiland Male, en is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in de Malediven. Er zijn vele resorts en hotels op het eiland, en er is ook een internationale luchthaven. Het eiland is perfect voor scuba diving, en er zijn vele andere watersporten die je hier kunt beoefenen. bron: wikipedia e.a.

Malediven

Malediven

Malediven is een toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden en blauwe wateren. Het is een populair plekje onder toeristen die van snorkelen en duiken houden. bron: wikipedia e.a.