Vakanties naar Miladhunmadulu Dhekunuburi, Malediven

Malediven is een archipel in de Indische Oceaan, ongeveer 1.000 kilometer ten zuiden van India. De 26 atollen die de Malediven vormen, zijn een populaire toeristische bestemming vanwege hun prachtige stranden, helderblauwe wateren en weelderige tropische vegetatie. Het eiland Miladhunmadulu Dhekunuburi is een van de vele eilandjes in het atol Ari Atol en biedt gasten rust, ruimte en privacy. Het eiland beschikt over een aantal luxe villa's met zwembaden en een eigen strandclub. In de villa's kunnen gasten genieten van uitzicht op zee terwijl ze ontspannen in hun eigen privéomgeving.
2 vakanties
€ 215,50

Coco Palm Dhuni Kolhu

Coco Palm Dhuni Kolhu is een luxe 5-sterren hotel in Baa Atoll. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Een ...
€ 147,50

Reethi Beach Resort

Het 4-sterren Reethi Beach Resort is een uitstekend resort op het strand van Baa Atoll. Als je op zoek bent ...

Populaire plaatsen in Miladhunmadulu Dhekunuburi

Baa Atoll, Miladhunmadulu Dhekunuburi

Baa Atoll is een toeristische bestemming in de Malediven. Het atol is gelegen in het noordwesten van het land, vlakbij de hoofdstad Male. Het atol beschikt over een aantal mooie stranden, een prachtige lagune en een rijke onderwaterwereld. Er zijn een aantal kleine eilandjes rond het atol, waar bezoekers kunnen verblijven in luxe resorts.