Thulhagiri Island Resort 4 sterren

Hotel in Noord Male Atol, Malediven

beoordeling
9.2 - Uitmuntend

Over deze vakantie

Het poederwitte zandstrand en de turquouis-blauwe lagune nodigen je uit voor een heerlijke droomvakantie! In het 4-sterren Thulhagiri Island Resort waan je jezelf als Robinson Crusoe. Heb je genoeg gezien van de onderwaterwereld? Dan kan je een watersport beoefenen en daarna genieten van een ontspannen massage. Don't dream it, just book it!

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Halfpension
incl.
€ 303.38 /dag
prijsvrij
Volpension
incl.
€ 358.88 /dag
tui
All-inclusive
incl.
€ 288.67 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Servicetype: All-inclusive
Regio: Malediven
Land: Malediven

Over de regio

Noord Male Atol

Noord Male Atol is een koraalatol in de Malediven. Het is een populair toeristische bestemming vanwege het mooie weer, het warme water en de prachtige stranden. er zijn veel verschillende soorten activiteiten te doen op Noord Male Atol, zoals snorkelen, duiken, vissen, wandelen, zwemmen en relaxen op het strand. bron: wikipedia e.a.

Malediven

De Malediven zijn een toeristische bestemming in het zuiden van de Indische Oceaan. Het land is bekend om zijn aquatische activiteiten, stranden en palmen. bron: wikipedia e.a.

Malediven

Malediven

Malediven is een toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden en blauwe wateren. Het is een populair plekje onder toeristen die van snorkelen en duiken houden. bron: wikipedia e.a.

Faciliteiten en eigenschappen

Bar Duikschool Fitness Windsurfen Zeilbootverhuur, Zwembad Fair travel Kinderen toegestaan Zwembad

Gerelateerde vakanties