Amari Havodda Maldives 5 sterren

Hotel in Kaadedhdhoo, Malediven

Over deze vakantie

Luxueus en in stijl genieten van een onbezorgde vakantie naar de Malediven? In Gaafu Alif Atol op Kaadedhdhoo bevindt zich het in februari 2016 geopende resort Amari Havodda Maldives. Geniet van een schitterende snorkeltrip, een romantisch diner bij kaarslicht en van vele zonuren op het witte zandstrand. Verblijf in een sfeervolle beachvilla aan het strand of een waanzinnige watervilla boven de lagune!

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Volpension
incl.
€ 422.63 /dag
prijsvrij
All-inclusive
incl.
€ 502.88 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Stad: Kaadedhdhoo
Land: Malediven

Over de regio

Kaadedhdhoo

Kaadedhdhoo is een klein eiland in de Malediven, gelegen in het schiereiland Vaadhoo. Het eiland is vooral bekend vanwege zijn mooie witte stranden en het heldere turquoise water. Kaadedhdhoo is een populaire toeristische bestemming, met vele hotels, resorts en restaurants. Veel mensen bezoeken het eiland om te ontspannen op het strand, te zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water. bron: wikipedia e.a.

Gaafu Dhaalu Atol

Gaafu Dhaalu Atol is een toeristische bestemming op de Malediven. Het is een eilandketen in het zuiden van het land. Gaafu Dhaalu Atol is een populaire plek onder toeristen vanwege de prachtige stranden, het kristalheldere water en de vele activiteiten die er te doen zijn, zoals snorkelen, duiken en zwemmen met dolfijnen. bron: wikipedia e.a.

Malediven

Malediven

Malediven is een toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden en blauwe wateren. Het is een populair plekje onder toeristen die van snorkelen en duiken houden. bron: wikipedia e.a.

Gerelateerde vakanties