Laguna 3 sterren

Hotel in San Zeno Di Montagna, Italië

Reistijd: 12 uur (1143 km) AMS > VRN - 1 uur 32 min

Over deze vakantie

Wil jij genieten van een heerlijke vakantie bij het Gardameer? Dan is het 3-sterren hotel Laguna in San Zeno di Montagna vast iets voor jou! Word in de ochtend ontspannen wakker in een van de ruime, comfortabele kamers. Met een lekker ontbijtje geniet je van het prachtige uitzicht. Maak vervolgens een fijne wandeling of ontdek de omgeving met een E-bike. Wil je liever relaxen? Dat kan! Het hotel heeft namelijk ook een zonneterras met jacuzzi. Bekijk snel de foto's van Laguna en wellicht zien we je snel in San Zeno di Montagna!

Deze vakantie boeken

prijsvrij
Logies
€ 41.13 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Accomodatie: Hotel
Regio: Gardameer
Land: Italië

Over de regio

San Zeno Di Montagna

San Zeno Di Montagna

San Zeno di Montagna is een kleine stad in de Italiaanse provincie Verona. Het stadje ligt hoog in de heuvels van de Gardameerstreek en biedt prachtige uitzichten over het meer en de omliggende bergen. In de stad zelf zijn er een aantal kleine winkels en restaurants, maar het grootste aantrekkelijke punt is waarschijnlijk het kerkje van San Zeno, dat gebouwd is in de 11e eeuw.

Gardameer

Gardameer

Het Gardameer is een populaire toeristische bestemming in Italië. Het meer is gelegen in Noord-Italië en is het grootste meer van het land. Het Gardameer is een populaire plek onder toeristen vanwege de mooie omgeving en de vele activiteiten die er te doen zijn. Zo kun je er onder andere zeilen, kanoën, surfen en zwemmen. Ook zijn er verschillende musea en historische bezienswaardigheden in de omgeving.

Italië

Italië

Italië is een toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige historische steden en schitterende natuur. Je kunt er genieten van de heerlijke Italiaanse keuken, het mooie weer en de vriendelijke bevolking. Er is voor ieder wat wils, of je nu houdt van winkelen, cultuur of gewoon lekker relaxen op het strand.

Reisadvies naar Italië

Reist u naar Italië? Lees welke veiligheidsrisico’s er zijn, wat u kunt doen in geval van nood, en hoe u zich voorbereidt op uw reis.

Kaart bij reisadvies Italië

Download de kaart (PDF, 874 kB)

Actueel

Door verhoogde activiteit van de vulkaan de Etna op Sicilië kan de luchthaven van Catania tijdelijk sluiten. Vluchten kunnen vertraagd zijn of geannuleerd worden. Neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij of uw reisorganisatie voor meer informatie over uw vlucht.

Terrorisme

In Italië is geen acute dreiging van terrorisme. Maar net zoals in veel andere landen, kan ook hier een terroristische aanslag plaatsvinden. De Italiaanse veiligheidsdiensten hebben daarom extra maatregelen genomen. Wees alert op drukke plaatsen en volg altijd de aanwijzingen van de lokale autoriteiten.

Criminaliteit

Houd in Italië rekening met zakkenrollers en diefstal, vooral op drukke plekken en tijdens het toeristische hoogseizoen. Bezoek geen afgelegen straten, wijken of parken. Let extra op in het openbaar vervoer, op de luchthavens en als u populaire attracties bezoekt.

Door een goede voorbereiding verkleint u de kans dat u wordt beroofd of opgelicht. Lees meer op de pagina Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van criminaliteit in het buitenland?

Wetten en gebruiken

Drugs

U mag in Italië geen drugs gebruiken, bezitten of verkopen. Dit geldt ook voor softdrugs. De straffen zijn zwaarder dan in Nederland.

Strenge controles

De Italiaanse politie controleert streng of iedereen zich aan de regels houdt. Overtreedt u de regels? Dan krijgt u een boete die u direct moet betalen. U riskeert een boete voor bijvoorbeeld:

  • met ontbloot bovenlijf rondlopen waar dat niet is toegestaan
  • bekladden of vernielen van historische monumenten
  • baden in historische fonteinen
  • alcohol drinken op straat

Identificatieplicht

In Italië moet u altijd een geldig paspoort of geldige ID-kaart bij zich hebben. U kunt een boete krijgen als u zich niet kunt identificeren.

Gerelateerde vakanties

7.7
€ 27,00
8.9
€ 46,25
€ 30,75