9 daagse singlereis IJsland Puur en Compleet

Rondreizen - Reykjavik, IJsland

Over deze vakantie

Natuurliefhebber? Ga naar IJsland! Indrukwekkende watervallen, desolate landschappen met een heel eigen flora, actieve vulkanen, steile kusten, imposante gletsjers, zwarte lavastranden, borrelende zwavelbronnen en heldere meren… IJsland is 100% pure natuur, 360 graden rond. Hier ervaar je het geweld van geisers, die om de paar minuten heet water tientallen meters de lucht in spuiten. En hier bubbel je lekker in warme vulkanische bronnen of spot je walvissen. Machtig! Je beleeft het in de overweldigende IJslandse wildernis.

Deze vakantie boeken

tui
-
incl.
€ 330 /dag
tui
€ 2504.00 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Stad: Reykjavik
Regio: Austurland
Land: IJsland

Over de regio

Reykjavik

Reykjavik

Reykjavik is de hoofdstad van IJsland. Het is een kleine stad met een population die ongeveer 120.000 mensen telt. Reykjavik is een populaire toeristische bestemming omdat het de thuisbasis is van de populairste toeristische trekpleister van IJsland, de Blue Lagoon. Reykjavik biedt ook toegang tot andere bezienswaardigheden in IJsland, zoals de Vatnajökull gletsjer en het Gullfoss waterval.

Austurland

Austurland

Austurland is een streek in het oosten van IJsland. Het is een schitterend gebied met ruige berglandschappen, gletsjers en indrukwekkende watervallen. Het is een populaire toeristische bestemming voor mensen die van de natuur houden. Er zijn veel mooie wandel- en fietsroutes door het gebied.

IJsland

IJsland

IJsland is een prachtige toeristische bestemming, met vele mooie plekken om te bezoeken. Het landschap is uniek en er is veel wildlife te zien. Er zijn ook vele activiteiten te doen, zoals wandelen, paardrijden, vissen en canyoning. IJsland is een geweldige plek om te bezoeken voor een onvergetelijke vakantie.

Faciliteiten en eigenschappen

, Kinderen toegestaan