Residence CGH La Ferme du Val Claret 4 sterren

Hotel in Tignes Val Claret, Frankrijk

beoordeling
7.8 - Goed

In het kort

 • Centraal gelegen in Val Claret
 • Luxe résidence
 • Op 50m van de lift
 • Ruime, comfortabele appartementen

Over deze vakantie

De luxe Résidence La Ferme du Val Claret ligt in de gezellige wijk Val Claret. De résidence bestaat verschillende chalets, die onderling met elkaar verbonden zijn. Zowel de lift als de piste liggen hier om de hoek, dus het duurt 's ochtends nooit lang voordat je aan je eerste afdaling kunt beginnen. De appartementen zijn sfeervol ingericht en bieden je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Na een dag bochtjes draaien op de piste, is het heerlijk om even een baantje te trekken in het verwarmde binnenzwembad of om weer op temperatuur te komen in de sauna en hamam. Dit kan in het mooie wellnesscenter van de nabijgelegen Résidence Le Nevada. Met de ligging in het centrum, schuif je 's avonds ook zo aan in een van de gezellige restaurants in Val Claret, om de dag af te sluiten met een goed glas wijn.

Deze vakantie boeken

sunweb
Logies
€ 96.75 /dag
tui
€ 58.63 /dag
tui
€ 134.50 /dag

De uiteindelijke prijs kan iets verschillen afhankelijk van de periode, het aantal dagen en aantal personen.
Delen:

Details

Type vakantie: Wintersport
Accomodatie: Hotel Appartement
Servicetype: Logies
Regio: Franse Alpen
Land: Frankrijk

Over de regio

Tignes Val Claret

Tignes Val Claret is een toeristische bestemming in de Franse Alpen. Het resort ligt op 2.100 meter boven zeeniveau en biedt een uitgestrekte skigebied met meer dan 300 kilometer aan pistes. In het resort zijn ook verschillende winkels, restaurants en bars te vinden. Tignes Val Claret is een populaire plek onder wintersporters vanwege de goede sneeuwcondities en het uitdagende skigebied. bron: wikipedia e.a.

Franse Alpen

Franse Alpen

De Franse Alpen zijn een toeristische bestemming in Frankrijk die bekend staat om zijn prachtige berglandschappen, Outdoor-activiteiten en wintersportgelegenheden. Er zijn verschillende manieren om de Alpen te verkennen, of je nu houdt van wandelen, klimmen, fietsen of skiën. De bergtoppen bieden adembenemende uitzichten op de valleien en het wijdse landschap. Er zijn ook vele kleine dorpjes en steden in de Alpen die een bezoek waard zijn, met hun traditionele restaurants, winkels en markten. bron: wikipedia e.a.

Frankrijk

Frankrijk

Frankrijk is een land in West-Europa met een oppervlakte van 547.030 km2. Het land heeft een kustlijn van 7.900 km en is daarmee het grootste West-Europees land. Frankrijk grenst in het noordwesten aan België en Luxemburg, in het noordoosten aan Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, in het oosten en zuidoosten aan Italië, Monaco, Spanje en Andorra. Frankrijk is een republiek en heeft als hoofdstad Parijs. Het land heeft 66,03 miljoen inwoners (2018). Frankrijk wordt ook wel het "Verenigde Koninkrijk van de Lage Landen" genoemd. Het land kent een rijke historie en cultuur en is daarom een populaire toeristische best bron: wikipedia e.a.

Faciliteiten en eigenschappen

babybedje (beperkt beschikbaar) babybedje: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering) babypakket: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering) bedlinnen inclusief biljart binnenzwembad (bij residence le nevada, afstand ca. 150 meter)(verwarmd) borg borg: circa 400,00 € per eenheid per verblijf (ter plekke te betalen, verplicht) brood bestelservice eindschoonmaak (excl.keuken): bij de reissom inbegrepen er wordt vaker schoongemaakt extra handdoekenpakket: circa 10,00 € per set per week (ter plekke te betalen) handdoeken inclusief huisdieren toegestaan max.: 1 huisdier(en) per kamer/appartement huisdieren, excl. voer: circa 65,00 € per stuk per verblijf (ter plekke te betalen) inchecken vanaf 17:00 uur kinderstoel (beperkt beschikbaar) kinderstoel in de kamer: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering) lift linnenpakket (bedlinnen en handdoeken): bij de reissom inbegrepen lobby massage opgemaakte bedden bij aankomst: bij de reissom inbegrepen parkeergarage (beperkt beschikbaar) parkeergarage, parkeerterrein, borg (contant of per creditcard te betalen), toeristenbelasting (contant of per creditcard te betalen), linnengoed exclusief (bedlinnen + handdoeken), huisdieren, excl. voer: circa 60,00 € per stuk per 7 dag (pl) (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen), babypakket: op aanvraag circa 8,00 € per set per dag (ter plekke te betalen), lakenpakket: circa 13,00 € per set (op te geven bij reservering, handdoekenpakket: circa 9, schoonmaakpakket: circa 6,00 € per set (ter plekke te betalen), eindschoonmaak (excl.keuken): circa 114,00 € per eenheid per verblijf (ter plekke te betalen), plaats op parkeerterrein: circa 80,00 € per week (ter plekke te betalen), plaats in parkeergarage: circa 85, linnenpakket (bedlinnen en handdoeken): circa 20, wi-fi in openbare ruimte: circa 20, klasse: comfort, receptie, parkeergarage, huisdieren toegestaan, borg: circa 300,00 € per eenheid per week contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen), toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht) plaats in parkeergarage: op aanvraag circa 65,00 € per stuk per week (ter plekke te betalen) receptie (geopend: zaterdag van 07:00 tot 20:00 uur, zondag t/m vrijdag van 07:30 tot 11:00 uur en van 16:00 tot 20:00 uur) receptie open schoonheidsbehandelingen (tegen betaling) schoonmaak kamer schoonmaakpakket: circa 8,00 € per set per week (ter plekke te betalen) televisiehoek theedoeken inclusief theedoekenpakket: bij de reissom inbegrepen toeristenbelasting toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 18 jaar circa 2,48 € per persoon per dag (ter plekke te betalen) uitchecken uiterlijk om 10:00 uur wasgelegenheid wellnesscenter/spa, bij residence le nevada, afstand ca. 150 meter (gratis) : sauna, hamambehandelingen, jacuzzi, fitnessruimte (gratis) wi-fi in openbare ruimte, op de kamer Huisdieren toegestaan, Skistalling Wasmachines (zelfservice) Kinderen toegestaan

Reisadvies naar Frankrijk

Er gelden geen corona inreisvoorwaarden meer in Frankrijk. Lees in de rubriek Corona en gezondheid wat dit voor u betekent. Het reisadvies voor Frankrijk is groen. Lees het hele reisadvies.

Kaart bij reisadvies Frankrijk

Download de kaart (PDF, 1,4 MB)

Veiligheid

Groen: geen bijzondere veiligheidsrisico’s

De veiligheidsrisico’s in Frankrijk zijn vergelijkbaar met wat u in Nederland gewend bent.

Terrorisme

In Frankrijk is op dit moment geen acute dreiging van terrorisme. Toch blijft de kans op een terroristische aanslag aanwezig. Daarom zijn er nog steeds verscherpte veiligheidsmaatregelen:

 • Iedereen wordt opgeroepen alert te blijven.
 • Er is extra bewaking in en rondom stations, luchthavens, gebedshuizen en overheidsgebouwen.
 • Verscherpte (identiteits-)controles worden nog steeds uitgevoerd, maar minder vaak dan voorheen.

Volg de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten.

Blijf voor en tijdens uw reis op de hoogte van de actuele situatie en de extra veiligheidsmaatregelen. Zorg dat u zich altijd kunt legitimeren.

Lees ook het advies van de Franse regering wat u kunt doen bij een terroristische aanslag (informatie in het Frans).

Criminaliteit

Berovingen en overvallen

Criminaliteit komt voor in Frankrijk. Houd rekening met zakkenrollers en diefstal, vooral op drukke plekken. Bezoek geen afgelegen straten, wijken of parken.

Neem voor uw veiligheid voorzorgsmaatregelen:

 • Let goed op uw geld en bezittingen. Draag geld, creditcards en andere waardevolle documenten onopvallend op uw lichaam (bijvoorbeeld in een heuptasje of money-belt).
 • Draag geen opvallende sieraden, horloges, juwelen of camera’s.
 • Bewaar uw paspoort, vliegticket en geld, dat u niet direct nodig heeft, op een veilige plek. Zorg dat u een kopie van uw paspoort bij u heeft.
 • Bied geen verzet bij een overval of beroving. Als u hier slachtoffer van wordt, geef uw bezittingen dan af. Verzet leidt vaak tot (meer) geweld.

Wetten en gebruiken

Drugs

Het in bezit zijn van en handel in drugs is verboden. Er staan zware straffen op het bezit van en handel in verdovende middelen. Dit geldt ook voor softdrugs.

Identificatie

U bent in Frankrijk verplicht u te identificeren met een geldig paspoort of ID-kaart. U bent strafbaar als u geen geldig identiteitsbewijs kunt laten zien.

Corona en gezondheid

Coronavirus

Inreisvoorwaarden

Er gelden geen inreisvoorwaarden meer in Frankrijk. Dit betekent dat u geen coronabewijs meer nodig heeft om Frankrijk in te reizen.

Maatregelen coronavirus

Wilt u meer weten over de coronasituatie in Frankrijk? Bekijk dan de informatie van de Franse overheid:

Bent u in Frankrijk? Dan kunt u bellen met het Franse COVID-19 informatienummer voor informatie: 0800-130 000 (bereikbaar als u in Frankrijk bent).

Wat moet ik doen als ik in Frankrijk COVID-19 klachten of symptomen krijg?

 • Heeft u klachten of symptomen die lijken op die van het coronavirus? Zorg dan dat u zich laat testen en vermijd contact met anderen, totdat u de testuitslag heeft.
 • Test u positief op corona? Volg dan de adviezen op van de Franse gezondheidsautoriteiten. Dit betekent ook dat u verplicht kunt worden in isolatie te gaan. Uw reisgenoten en/of familieleden moeten misschien ook verplicht in quarantaine.
 • Neem altijd contact op met de GGD in uw woonplaats in Nederland als u positief getest bent.

Testlocaties in Frankrijk

Wilt u zich laten testen op het coronavirus tijdens uw reis? In Frankrijk kunt u zich bij veel laboratoria of apotheken laten testen. Bekijk de lijst met testlocaties in Frankrijk (informatie in het Engels).

Terugreis naar Nederland

Reist u terug naar Nederland? Check waaraan u moet voldoen bij aankomst in Nederland.

Volg de adviezen op van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Gezondheidszorg

Medicijnen

Gebruikt u medicijnen? Neem voldoende mee, ook voor wat extra dagen. Neem een Europees Medisch Paspoort mee, waar alle medische gegevens van u vermeld staan.

Bent u in Frankrijk en raken uw medicijnen op? Bekijk wat u kunt doen:

 1. Neem contact op met uw huisarts in Nederland.
 2. Vraag om een medische verklaring die duidelijk de samenstelling van uw medicijnen uitlegt.
 3. Haal met deze verklaring uw medicijnen bij een apotheek of ziekenhuis in Frankrijk.
 4. Is het merk of de samenstelling van uw medicijn anders is dan het medicijn dat beschikbaar is in Frankrijk? Neem dan opnieuw contact op met uw huisarts en vraag of het beschikbare medicijn in Frankrijk geschikt is voor u.

De ambassade en het ministerie van Buitenlandse Zaken bieden geen medicijnen aan. U moet dit zelf regelen. Kunt u uw medicijnen vanuit Nederland laten opsturen, dan kunt u gebruik maken van gewone koeriersdiensten.

Informatie over epidemieën, vaccinaties en infectieziekten

Bekijk voor vertrek naar land Frankrijk de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Hier vindt u informatie over:

 • actuele epidemieën
 • aanbevolen reisvaccinaties
 • maatregelen om malaria en andere ziekten te voorkomen

Neem voor meer informatie contact op met uw huisarts of vaccinatiebureau bij u in de buurt.

Gerelateerde vakanties